Japonya'da tercüman olmak

Yıllar sonra bildiriminle böyle bir hesabım olduğunu hatırladım ve cevap vermek istedim şu an bilgili sayılırım :) Japonya'ya turistlik değil de hayatını orada geçirmek için gidiyorsun zaten bu yüzden çalışma vizen olması gerekiyor vizen kabul olursa hiçbir sorun yaşamazsın. Ayrıca yazılım okuyacakmışsın Japonya teknoloji odaklı bir ülke iş bulman kolay olacaktır hele bir de dil biliyorsan çocuk oyuncağı. Şans dilerim sanaa.

Çok teşekkür ederim cevap için ayrı teşekkür ederim zaten dile bayağı ilgim var Japonca'yı ayrıca öğreniyorum hiraganayı bitirdim sayılır.^-^ fakat çalışma vizesi kabul olmazsa bir daha mı şansı mı deniyorum yoksa 1 kerelik mi:D biraz bilgilendirirsen çok iyi olurr.

Peki ya siz gidebildiniz mi şuan
Siz naptınız şu an hocam.
Şuan hala Türkiye’deyim Japonca’da da kendimi ilerlettim şuan hedefim dil üzerinden ilerlemek asıl hedefim polis olmak ama olmazsa dil üzerinden tercümanlıktan devam edeceğim, ülke ülke gezmeyi planlıyorum eğer nasipte varsa :)

Çok teşekkür ederim cevap için ayrı teşekkür ederim zaten dile bayağı ilgim var Japonca'yı ayrıca öğreniyorum hiraganayı bitirdim sayılır.^-^ fakat çalışma vizesi kabul olmazsa bir daha mı şansı mı deniyorum yoksa 1 kerelik mi:D biraz bilgilendirirsen çok iyi olurr.
Tekrar tekrar deneyebilirsin tabii ki vizesi kabul olsun diye defalarca deneyen insanlar var, ayrıca Japonca çok azim ister sıkılsan da sakın bırakma derimm

Şuan eskiden açtığım konulara baktım da eskiden ne kadar tontiş bişeymişim yaa

Şu an hala Türkiye'deyim Japonca'da da kendimi ilerlettim şu an hedefim dil üzerinden ilerlemek asıl hedefim polis olmak ama olmazsa dil üzerinden tercümanlıktan devam edeceğim, ülke ülke gezmeyi planlıyorum eğer nasipte varsa :)

Tekrar tekrar deneyebilirsin tabii ki vizesi kabul olsun diye defalarca deneyen insanlar var, ayrıca Japonca çok azim ister sıkılsan da sakın bırakma derimm.
Tamamdır abla çok teşekkür ediyorum sanaa <3

Benim hayalim Japonya'ya gitmek fakat bunun için ülkeye girmeden önce soru soruyorlarmış, ben hayatımı orada yaşamak istiyorum turistlik falan değil. Oldu da beni oraya kabul etmediler ne olacak? Yani korkuyorum açıkçası (yazılım okuyup/öğrenip freelancer olarak hayatımı Japonya'da idame ettireceğim. Japonya'nın eksileri nelerdir? Artıları nelerdir? Bir öğrenmek istiyorum. Umarım cevaplarsınız şimdimden teşekkür ederim.

Merhaba konu sahibi değilim fakat, ben kendim 1 aylığına gitmiştim,
  • Eksiler bakımından kültürleri çok değişik (basbaya açık.)
  • Hiç konuşkan değiller, otobuste falan konuşma başlatmak zordur.
  • Irkçılık (Amerikalılara ve çoğu beyaz kişiye) maalesef yapılıyor, otobuste birinin yanına otursanız kalkarlar.
  • Otobuste yer vermeye kalkmayın, saygısızlık olarak görüyorlar.
  • Bahşiş vermek saygısızlık (aynısı Çin içinde geçerli, sanki yeterli kazanamıyorlar gibi gözükmesine sebep olunuyor.)

Bu -ler ülkeyi kötülemek için değil, kendi yakınlarımdan (Japonya'da oturan) ve kendim gidip deneyimledim.

Bana göre +lar orada çoğu şey ucuz yen olduğundan, yemekleri falan güzel, gezmelik yerler güzel.

Tamamdır abla çok teşekkür ediyorum sanaa <3
Ne demek hayatında başarılar ve en iyilerini dilerim sanaa💖💖

• Irkçılık (Amerikalılara ve çoğu beyaz kişiye) maalesef yapılıyor, otobuste birinin yanına otursanız kalkarlar.
  • Bahşiş vermek saygısızlık (aynısı Çin içinde geçerli, sanki yeterli kazanamıyorlar gibi gözüküyor.)

Bu -ler ülkeyi kötülemek için değil, kendi yakınlarımdan (Japonya'da oturan) ve kendim gidip deneyimledim.

Bana göre +lar orada çoğu şey ucuz yen olduğundan, yemekleri falan güzel, gezmelik yerler güzel.
Yazdığın herşey çok doğru bu arada ben de Japonya’da yaşamak isteyen birisiydim ama araştırdıkça çoğu kişinin soğuk olduğunu ve yaşama konusunda çok zorlukları olduğunu farkettim ama her ülkenin bir kusuru vardır gitmek isteyen eksisini de kabul eder artısını da gülü seven dikenine katlanır misaliii

Yazdığın herşey çok doğru bu arada ben de Japonya’da yaşamak isteyen birisiydim ama araştırdıkça çoğu kişinin soğuk olduğunu ve yaşama konusunda çok zorlukları olduğunu farkettim ama her ülkenin bir kusuru vardır gitmek isteyen eksisini de kabul eder artısını da gülü seven dikenine katlanır misaliii
Yaşanır mı yaşanır ama çok güzel bir ülke orası ayrı

Yazdığın her şey çok doğru bu arada ben de Japonya'da yaşamak isteyen birisiydim ama araştırdıkça çoğu kişinin soğuk olduğunu ve yaşama konusunda çok zorlukları olduğunu fark ettim ama her ülkenin bir kusuru vardır gitmek isteyen eksisini de kabul eder artısını da gülü seven dikenine katlanır misaliii.

Japonya'da çoğu kişinin mutsuz olduğunu duydum hepsi sabahlara kadar iş yapıyormuş ne kadar doğru bilmem.

evet, kusurları maalesef var, ve japonca ölmek üzere olan bir dil (aynı çindeki cantonese dili gibi), fakat yinede yaşamalık güzel bir yer, eksilere rağmen gidilir, ben şahsen ülkeyi seviyorum, bu eksiler size engel olmasın, onlara alışmaya çalışınız

• Bahşiş vermek saygısızlık (aynısı Çin içinde geçerli, sanki yeterli kazanamıyorlar gibi gözükmesine sebep olunuyor.)

Aa bu kadarını beklemiyordum hele de ırkçılık muhabbetini - ler için teşekür ediyorumm.

Japonya'da çoğu kişinin mutsuz olduğunu duydum hepsi sabahlara kadar iş yapıyormuş ne kadar doğru bilmem.

Japonya'nın çoğu şirketleri sömürücü şirket diye biliyorum insanların sosyal hayatlarını kısıtlıyorlar en azından dışarı lans edilen bu çok bilgili değilim.

Evet tıpkı Kore gibi toz pembe görünen ama olmayan bir ülke, çoğu insan yalnız standartlar yüksek intihar oranları da cabası , insanlar çok içlerine kapanık ama onlar da öyle bir toplum yani sen yabancı olduğun için çok muhattap olmazsın düzgün insanlar da var tabii mutlu olan yaşama olan insanlar da var benim bir arkadaşım var 2020’de tanışmıştık kız Japon ne kız ne ailesi böyle mutsuz değiller yani demek istediğim herkes aynı değil yine bulursun kendine birilerinii

Japonya'da yaşamak yerine Güney Kore daha mantıklı bence. Hem Japonya kadar nüfusu fazla değil hemde Türkler seviliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı