Rehber JBL düşük bütçeli kulaklık neden alınmamalı ve yerine ne alınmalı?

Arkadaşlar isterseniz ben Anker Q10 ile TaoTronics BH85 karşılaştırmasıda yapayım çok arada kalanlar olmuş ben BT500, BT460, BT450 arasında Life Q10 ve BH85 aralarında en iyilerini alıp karşılaştırdım Q10 daha iyi olsa da TaoTronics BH85 hiç fena değil. :)
 
@Mansion bana kalırsa JBL'ye karşı olan eleştirinizi agresif bir şekilde dile getirmişsiniz ancak bu durum beni rahatsız etmiyor çünkü yazınızdan iki kulaklığı da denediğinize dair bir ifadede bulunmuşsunuz.

Çünkü artık bıktım. Bakın benim yerimde olsanız sizde bıkardınız. Herkes BT500 öneriyor gerçekten o çöp öneriliyor bende acıyorum o insanlara artık. Hayır bir de Q10'dan bile daha pahalı şaka gibi. :D
 
JBL iyi marka ancak o bütçede o fiyatı hak etmiyor yerine direkt olarak markayı beğenmemişsiniz gibi bir ifade ağır basıyor.

JBL iyi marka lafım yok ama fiyatına göre kötü. Mesela GO3 350TL ama 200TL hak eder. Fiyatına göre ürünleri kötü olduğu için önermiyoruz önertmiyoruz. Anker ise tam fiyatını hak edecek ürünler yapıyor bana buradan Anker'in tek kötü ürününü göstermen çok çok zor. Q20 ve Vortex var tek oda artık piyasada değil.

Şu an ikisinin de fiyatları aynı.
İndirim ayağına 350 bazında satılıyor, yersen tabii. 😂

BT500 20TL daha pahalıymış. Çok olmasa da. :)

Size çok net bir şey diyeyim Anker bu ses ve ürünleri Soundcore birkaç yıl içinde dünyada en çok stılan ürünleri olacak. Adamlar çok iyi F/P ürünleri yapıyorlar cidden şu ana kadar kalitesiz ürünleri yok ya ciddi anlamda. :D Anker alternatifi TaoTronics var bir de. JBL yakın zamanda ya fiyatlarını düşürmesi gerekecek ya da özellik arttıracak ya da piyasadan toz olacak.
 
@Mansion salla gitsin ufak tefek detayları.
Şahsen paraya kıyıp Buds almayı tercih ederim.
Marka olsun kaliteli olsun 2-3 sene gitsin yeter bana.

Size kalmış bana Buds 2 yerinde Life Dots 2 almanız çok daha mantıklı geliyor. Anker kalitesi cep aksesuarlarında 1.inci sayılır.


100 saat dinleme süresi nedir ya? :D
 
@Mansion Anker almıyorum hocam. 😂
Samsung cihazım var, tercihim Buds ürününden yana ancak ben alana kadar Buds 3 çıkar.

Size kalmış Samsung tarafında Buds Pro çok iyidir tavsiye ederim. Fakat fiyatı hakkında bir şey bilmiyorum :D


Biraz pahalı ama daha iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı