JBL T450BT Çalışırken Ses Çıkartıyor

Deatheist

Hectopat
Merhabalar yeni aldığım JBL T450BT kulaklıkta çalışırken ses çıkarma gibi bir sorun var. Açıklayacak olursam; herhangi bir müzik dinlerken veya video izlerken ses vermeye başladığı andan itibaren arka planda bilgisayar çalışma sesine benzer bir ses oluşuyor. Dinlediğim, izlediğim şeyi kapattıktan 1-2 saniye sonra arkada oluşan o ses gidiyor. Ayrıca arkadaki ses kesilmeden biraz önce de pıt diye bir ses geliyor. Video izlerken sesi yarıya kadar açsam bile duyulabilen bir ses.
Bluetooth kulaklıkların çalışırken böyle ses çıkarmaları normal midir? Bana pek normal gibi gelmedi.

Kulaklığımda herhangi bir bozukluk varsa onarım talebinde bulunacağım ve geri göndereceğim.

Son düzenleme:
Küçük bir cızırtıdan mı bahsediyorsunuz? Bluetooth ürünü olduğu için sinyallerin karışmasından dolayı o cızırtı normal. Telefondan sinyal kesildiğinde de hoparlörünü kapattığı için 1-2sn sonra ses kesiliyor.

Ama bu cızırtının rahatsız edivi olmaması lazım.

Aynı ürünün mavi rengini kullanıyorum. Bende öyle bir sıkıntı olmuyor 2 Oda öteye gitsem bile senin kulaklıkta arkadaşın dediği gibi parazitlenme sorunu var bence de zaman geçmeden garantiden değişimini iste derim.

Küçük bir cızırtıdan mı bahsediyorsunuz?
Çıkan ses kesinlikle cızırtı değil daha çok parazit gibi. Çok rahatsız edici değil ancak rahatlıkla duyulabilen fan sesi benzeri bir ses geliyor ve bazı küçük sesler pıt şeklinde patlama benzeri bir ses çıkartıyor.
Telefondan kullanırken böyle bir problem oluyor mu peki?
Eski kablolu kulaklığımla da denedim hiçbir sıkıntı yok.
Yeni aldıysanız verin değişim isteyin garantisi varsa servise yollayın.
3 gün önce aldım kargo dün elime ulaştı. Sizce değişime mi göndermeliyim yoksa servise mi göndermeliyim?
Bende öyle bir sıkıntı olmuyor 2 Oda öteye gitsem bile senin kulaklıkta arkadaşın dediği gibi parazitlenme sorunu var
İçimde kulaklık geldiğinden beri kötü bir his vardı genelde arızalı ürünler nedense hep bana denk geliyor ne alırsam alayım arızalı çıkıyor ne şans ama.

Hepsiburada üzerinden aldım nasıl değişim talebinde bulunacağımı bilmiyorum basitçe biri yardımcı olabilir mi?
bazı küçük sesler pıt şeklinde patlama benzeri bir ses çıkartıyor.
Bunu şöyle anlatayım Whatsappta mesaj gönderince minik bir ses gelir bilirsiniz bu ses geldiğinde cızırtlılı ya da parazitli (çok ayırt edemedim) patlama benzeri bir pıt sesi geliyor çok rahat duyulabilen yüksek bir ses gerçekten çok rahatsız ediyor.

Son düzenleme:
Hepsiburada hesabına giriş yap ve siparişlerim kısmına tıkla. Orada siparişinin yanında "Kolay İade" seçeneği olmalı. Tıklayın ardından gelen sayfada iade etmek istediğiniz ürünü seçin. Bir açıklama yazmanız istenecek. Sorunu yazdıktan sonra sonuna "14 gün cayma hakkımın farkındayım" yazabilirsiniz. Ben ilkinde yazmadım direkt geri yollamışlar açmadan ikincisinde yazınca iade aldılar.

Size bir kod verecek. İlgili kargo firmasına iade için bu kod verildiğini belirtin. Adres vs. her şey o kodda mevcut. Kargo ücreti de ödemiyorsunuz. Bu kodu 7 gün içinde kullanmanız gerektiğini belirteyim. Telefondan kurye talep edin veya şubeye kendiniz götürün. Ben 2 gün bekledim gelmediler kendim götürdüm.

Hepsiburada hesabına giriş yap ve siparişlerim kısmına tıkla. Orada siparişinin yanında "Kolay İade" seçeneği olmalı. Tıklayın ardından gelen sayfada iade etmek istediğiniz ürünü seçin. Bir açıklama yazmanız istenecek. Sorunu yazdıktan sonra sonuna "14 gün cayma hakkımın farkındayım" yazabilirsiniz. Ben ilkinde yazmadım direkt geri yollamışlar açmadan ikincisinde yazınca iade aldılar.

Size bir kod verecek. İlgili kargo firmasına iade için bu kod verildiğini belirtin. Adres vs. her şey o kodda mevcut. Kargo ücreti de ödemiyorsunuz. Bu kodu 7 gün içinde kullanmanız gerektiğini belirteyim. Telefondan kurye talep edin veya şubeye kendiniz götürün. Ben 2 gün bekledim gelmediler kendim götürdüm.
Yardımınız için teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı