Jeff Bezos yaşlanma karşıtı araştırmalar yapan bir şirkete yatırım yaptı!

Reis, heyecan arıyor.

Sonsuz yaşam için önce entropiyi yenmemiz lazım. Onun hayali bile heyecan verici aslında, ama o olmasa bile insan ömrünün 70 yıldan 70.000 yıla çıkmaması için hiçbir sebep yok. En basitinden yaşlanmanın sebebi hücreler bölünürken kromozomlarının hasar alması, spermlerimizde bunu engelleyen mekanizmalar var bu yüzden sperm hücreleri nesilden nesle yaşlanarak aktarılmıyor. Yoksa yeni doğan çocuklar bile yaşlı doğardı, insan ırkının eski bir tarihi var sonuçta sürekli sperm hücreleri bölünerek aktarıldı bu güne kadar. O mekanizma bir şekilde normal hücrelere de kodlanırsa tamamdır, bu kadar basit aslında. Keşke yapmak da anlatmak kadar basit olsa.

Ölümün ve yaşlanmanın çaresi hiçbir şekilde bulunamaz. Bezos reis heyecan arıyor galiba.

Anlamıyorum nasıl bu kadar emin oluyorsun? Bilim insanı mısın? Onlarca yıl süren araştırmalar mı yaptın? Tanrı mısın yoksa bu kadar kesin konuşabiliyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamıyorum nasıl bu kadar emin oluyorsun? Bilim insanı mısın? Onlarca yıl süren araştırmalar mı yaptın? Tanrı mısın yoksa bu kadar kesin konuşabiliyorsun ?
Haşa Tanrı değilim, lakin Tanrı sözü olan "her nefis ölümü tadacaktır" sözünü hatırlatırım.

Şimdi sen söyle bakalım, onlarca yıl suren araştırmalar yaptın mı da insan ömrünün sonsuz olabileceğini düşünüyorsun?

Geçmiş mesajlarina baktim da, aklı sadece masturbasyona çalışan bir gençsin belli ki. Biraz farklı şeylere yönel de ufkun genişlesin.

Son düzenleme:
Yaşadığımız evrenin bir yaşı var sonsuz yaşam bu yüzden mümkün değil

Her canlı şüphesiz ölümü tadacaktır. Boşa uğraşıyorlar hahahah o paraya neler yapılırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…