Jira neden Technopat Sosyale girmiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Harbiden uzun bir süredir konularda görememiştim. Forumu bırakmış gibi duruyor.

O konuya daha önce bakmıştım. İki tarafın da kanıtlayamadığı bir konu hakkında saçma bir yanlış bilgilendirme tartışması yapılmış. Neredeyse soyut olan bir konu için neyin yanlış bilgilendirmesi bu?

Zaten bazı Moderatörler ile de arası iyi değildi.
Evet bazı moderatörlerle cidden tartışmalı gibiydi. Bir tahminim var ama adını vermek ayıp olur. Zaten hassas bir konu.
@Mithat Berhan Bu yanlış bilgilendirme aldığı konu şu boğa güreşi konusu muydu?

Doğruya doğru öyle bir şey olsa kimse üyeliği ile girip kullanıcıları bilgilendirmez ama Allah korusun daha genç arkadaşımız. Asıl tam tersi bu forumu kullanan her an ölebilir böyle kaç aydır üye olanların amacını hala anlamayıp cins cins yanıt verenler var görünce kafam ısınıyor. Haksız banlar azaldı gibi son günlerde.
Heya, ''Hasan Usta'' iyiydi @Jira. Bir helva yapında yiyek. Bende namazını kıldırayım? Ey ''cemaatı müslümin'' ve olmayan ocu bucular 🤭 @Jira 'yı nasıl bilirdiniz? Hakkınızı helal ediyor musunuz?

Ben o resmi toplam 4 kişide gördüm :)
Biri zaten @BERWAR hocam, diğeri 1500 mesajı olan birisiydi, bir diğeri ise yukarıdaki arkadaş.
Diğerini hatırlamıyorum ama gördüm :)
Warface forumu açıkken bir moderatörde de vardı o fotoğraf. 2-3 sene önce görüyordum. Sen miydin yoksa? :D

Editasyon: Mesajlar karışmış. @BERWAR a diyecektim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı