Jira neden Technopat Sosyale girmiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 kişi mi? Öyleyse yine değiştireceğim güzel bir şey bulursam.
4'den biri sensin hocam :)
Diğerini zaten tanıyorsun önceden de kullanıyordu, biri de önceki sayfada atılan.
Dördüncü kişiyi hatırlamıyorum ama onu da bulayım artık bir okey çevirirsiniz.
Abimiz ölmedi ki. -di eki biraz yanlış oldu sanırım :).
Bilmem olabilir :)

Emin ol hakkım olmasa yazdığım mesajı moderatörler beğenmek yerine silerdi.
Bence sen emin ol, moderatörlerle aynı fikirle olduğun için moderatörler silmek yerine (ki silme hakları yok) beğendiler. Bu hak ile alakalı bir konu değil fikir benzerlikleri ile alakalı bir konu.
Seni konuya çağırıyorum kimin ne kadar haklı olduğu yeterince belli, neden kilitlendiği ise de belli.
Aynen öyle kimin gerçekte ne kadar haklı olduğu gayet belli dostum. Ayrıca kanıt isteyen kişilerin de konuyu neden kilitledikleri gayet açık.

Komik olan durum 23881 mesaj ve 44567 beğenisi olan ve Sosyal'de elinden geldiğince insanları bilgilendirmeye ve insanlara yardım etmeye çalışan birine primci demeniz. Ayrıca uzun süredir buradayım diyorsunuz ama @Jira nın bunu yapmayacak biri olduğunu anlamayacak kadar uzun değilmiş demek ki :).

Bence sen emin ol, moderatörlerle aynı fikirle olduğun için moderatörler silmek yerine (ki silme hakları yok) beğendiler. Bu hak ile alakalı bir konu değil fikir benzerlikleri ile alakalı bir konu.

Aynen öyle kimin gerçekte ne kadar haklı olduğu gayet belli dostum. Ayrıca kanıt isteyen kişilerin de konuyu neden kilitledikleri gayet açık.

Komik olan durum 23881 mesaj ve 44567 beğenisi olan ve Sosyal'de elinden geldiğince insanları bilgilendirmeye ve insanlara yardım etmeye çalışan birine primci demeniz. Ayrıca uzun süredir buradayım diyorsunuz ama @Jira nın bunu yapmayacak biri olduğunu anlamayacak kadar uzun değilmiş demek ki :).
Asıl komik olan 23881 mesaj ve 44567 beğenisi olan bir kişinin gelen raporlar üzerine yanlış bilgilendirme aldığını kabullenemeyip hala yazmaya devam etmesidir. Kanıt istendiği halde konuyu uzatmaya çalışan kişiyi konuya giderek görebilirsiniz.

Asıl komik olan 23881 mesaj ve 44567 beğenisi olan bir kişinin gelen raporlar üzerine yanlış bilgilendirme aldığını kabullenemeyip hala yazmaya devam etmesidir.
Bu durum traji-komik bir durumdur çünkü ortada haksız yere verilmiş bir ceza var ve kullanıcının bunu düzeltmek için konu açması gerekiyor. Technopat modları(hepsi değil) kolay kolay fikirleri ve bilgileri değişen insanlar değiller. Aynı şeyi zamanında ben de yaşadım kendi kullanmış olduğum işlemci ve ekran kartı darboğaz yapıyor demiştim ama ''Süper Bilgili'' mod arkadaşımız kullanmadığı halde benden iyi bildiği için yanlış bilgilendirme cezası yemiştim. Ha ben konu açmak yerine aynı konuda bu durumu belirttim. Cezayı veren mod arkadaş kendini bile göstermeden(belki de başka bir mod kaldırdı bilmiyorum) cezayı kaldırdı. Jira haksız değildi o konuda ve hakkını aramak istedi.

Anakart Jira sevdiğimiz bir abimizdi, ııı janti adamdı. Anakart, RAM önermeyi çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem. Çok gülerdi, ben gülmem. Forumda ki arkadaş abi sistem önerisi dediğinde sırtını dönerdi, ben dönmem. Bizde anakart, masaya konur. Herkes ihtiyacı kadarını alır. Koltuk sende kalsın kardeş, banada gamepower önerme yeter.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı