Sosyale neden başladınız?

  • Konuyu başlatan 360388
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 4.602
ASUS G531GT almayı düşünüyordum ve yine de bilgi almak istiyordum. Konu açacaktım sadece başka bir şey yapmayacaktım. Ama müptelası oldum. İyi ki bırakmamışım <3.
 
Zaten daha önce de takip ediyordum, sorunlarım için hazır konulara bakıyordum ki laptopumun ekranında ölü piksel çıkması sonucu geçen ay sorunuma çözüm bulmak için hesap açtım isminide salladım şimdi bir baktım kaptırmışım kendimi foruma iyice :) Bir ölü piksel nelere kadir :) (Şu an bir tane yok dernek kurdular ekranda ama neyse 😂)
 
Aslında, bu forumu bana tanıştıran,15 yaşındaki kardeşim. Kendisi üyelik yaparken, benim adıma kurmuştu, neredeyse 100-300 arası mesajı vardı, sonra forumdan sıkıldı herhalde, sonra hesabı 200 mesajda iken ben devraldım. Hatta, ilk mesajlarıma bakanlar, orada LGS ile sorularını bile görebilirsiniz :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı