Joe Biden, 2024 başkanlık seçimlerinde aday olacağını duyurdu

#SanaSöz yine 5 dolar ile 3 hamburger alabileceksin. "Anne ben Türkleri kıskanıyorum" diyen evlat, artık Türkler Amerikalıları kıskanacak. #DoğruZamanDoğruAdam

02d577f7-b930-4de7-90e5-e9c1e3c34f01-jpeg.1525721


Biden'a Amerikalılar güzel bir ders verecek. Trump %70 ile seçilmez ise onun için iyidir.
 
Demokratlar kazanacak, yuru be baskanim.
 
Biden gibi bir vasıfsız yönetici ABD gibi bir ülkeye devasa dış borç, politik eziklik, enflasyon gibi kötü etmenlerden başka bir şey katmadı kalkıp bu adam gene oy alırsa ABD halkı cidden çok komik bir şey yapmış olur.

Gene Biden dönemi içinde batan bankalar ve sebep olunan aşırı enflasyon (Sözüm ona ABD tarihinde ilk kez %10 olabilir mi? Sorusunu soruyorlar.) ve dış politika hataları (Arap tarafına söz geçirememesi ve Rusya krizi gibi.) üstüne bunlar yetmiyormuş gibi Biden'ın takındığı ezik ve basit tavır ABD gibi gövde gösterisi yapan ve her konu içinde "Biz varız daha kim olacak?" diyen bir ülkenin imajını yeterince çizdi.

Halen Biden başkan olursa ABD artık Biden değil onun danışmanları ve Pentagon içinde savunma müsteşarları ve uzmanları yönetecektir diye düşünüyorum çünkü nerdeyse aşırı yaşlı ve çoğu şeyi danışmadan yapmayan bir lider en fazla kukla olabilir.

Son olarak ABD Biden gibi birisini hak etmedi. Herkes Trump'a laf atıyor ama Aramco kendilerine karşı çıkınca Suudi tesislerini vurup kılıç dansı yapıp resmen Arap tarafına "Ya biz ya hiç!'" diyerek bugüne kadar rest çekebilecek kadar dik ve kaliteli bir lider yok.

Kısaca halk hapis yatmazsa Trump'a oy verecektir diye düşünüyorum.

Merak edenler için Aramco haberi:

Husiler dediğine aldanmayın bildiğiniz ABD sadece saldırının kuklası Husi kesimi.

Son olarak dünya düzeni içinde ABD'yi eleştiren var fakat Çin dünya hakimi olursa size sözüm ABD'li günleri mumla ararsanız Çin şu an en totaliter rejim ve ülke. Ayrıca, şu an Çin zaten Afrika kıtaasını ele geçirmiş durumda ve Güney Amerika üstünde otorite kurmaya başladı gene Batı bloğu bunlara göz kırpmaya devam etsin faturasını ağır ödeyecekler.

Türkiye tarafının takdir ettiğim tek olayı şu an Afrika tarafına yatırım yaparak Çin'i geçip insancıl yolla Afrika ülkeleri üzerinden kar elde etmek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biden gibi bir vasıfsız yönetici ABD gibi bir ülkeye devasa dış borç, politik eziklik, enflasyon gibi kötü etmenlerden başka bir şey katmadı kalkıp bu adam gene oy alırsa ABD halkı cidden çok komik bir şey yapmış olur.
Bu kısım tam Erdoğan'a uymuş. Tencere kapak misali.
 
ABD'nin son yıllardaki hali zaten içler acısı. Doğru düzgün cumhurbaşkanı çıkartamıyorlar. Bu gidişle daha çok düşer ABD.
 

Geri
Yukarı