Eşini tanımayan, havayla tokalaşan, kelimeleri geveleyip konuşamayan Amerikan Başkan'ı Joe Biden, adaylıktan çekildi.
Yaş sınırı kalksın ve MrBeast aday olsun!Her ne kadar yeniden seçilmek istesem de, görevimden ayrılmamın ve görev süremin geri kalanında yalnızca Başkan olarak görevlerimi yerine getirmeye odaklanmamın partimin ve ülkenin yararına olacağına inanıyorum
Joe Biden bu açıklamayı yaptıktan sonra başbakan adaylığından çekildiğini söyledi. Gitti koca çınar.
Yeniden seçilmek istiyorum diyor bir de. Yav sen hayatta olduğunu bile bilmiyorsun.
3.dünya savaşı.Her ne kadar yeniden seçilmek istesem de, görevimden ayrılmamın ve görev süremin geri kalanında yalnızca Başkan olarak görevlerimi yerine getirmeye odaklanmamın partimin ve ülkenin yararına olacağına inanıyorum.
Joe Biden bu açıklamayı yaptıktan sonra başbakan adaylığından çekildiğini söyledi. Gitti koca çınar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.