Jumbum güvenilir mi?

Güvenilirlikle ve kurumsallıkla alakası olmayan bir web sitesi.

Sitelerinden bir ön siparişli ürün isteme hatasına düştüm. Bin defa pişman oldum. Sattıkları ürünü getirtemediler. Adamlara kesinlikle ulaşamıyorsunuz. Mesajlar atıyorsunuz, onlar keyfi olarak üç-beş gün sonra dönüş yaparlarsa yaparlar. Ya da hiç yapmazlar..

Sipariş vermem, ürünün kendilerine doğru bile yola çıkmaması ve para iademi alabilmem arasında geçen süre 37 gün. Bu süreç içerisinde kendilerine ürünün akıbetiyle ilgili günlerce ulaşamamış olmam, Amazon.usa'dan alma imkanım varken almamam ve orada da stokların bitmesi vs. bir sürü sıkıntı yaşadım. Dolayısıyla bu web sitesini (firma diyemiyorum) asla önermiyorum. Kızmış olduğum şey ürünün gelmemesi değil (gerçekten bazen aksilikler olabiliyor) mesajlarıma cevap alamamış olmam ve sipariş iptali için bile günlerce bekletilmem.

Alışveriş deneyimim:
  • Vaadedilen ürünü müşteriye getirmek : Olumsuz
  • Müşteri ilişkileri ve mesajlara dönüş yapmak: Olumsuz
  • İptal-iade sürecinde kolaylık sağlamak: Olumsuz

Güvenilirlikle ve kurumsallıkla alakası olmayan bir web sitesi.

Sitelerinden bir ön siparişli ürün isteme hatasına düştüm. Bin defa pişman oldum. Sattıkları ürünü getirtemediler. Adamlara kesinlikle ulaşamıyorsunuz. Mesajlar atıyorsunuz, onlar keyfi olarak üç-beş gün sonra dönüş yaparlarsa yaparlar. Ya da hiç yapmazlar..

Sipariş vermem, ürünün kendilerine doğru bile yola çıkmaması ve para iademi alabilmem arasında geçen süre 37 gün. Bu süreç içerisinde kendilerine ürünün akıbetiyle ilgili günlerce ulaşamamış olmam, Amazon.usa'dan alma imkanım varken almamam ve orada da stokların bitmesi vs. bir sürü sıkıntı yaşadım. Dolayısıyla bu web sitesini (firma diyemiyorum) asla önermiyorum. Kızmış olduğum şey ürünün gelmemesi değil (gerçekten bazen aksilikler olabiliyor) mesajlarıma cevap alamamış olmam ve sipariş iptali için bile günlerce bekletilmem.

Alışveriş deneyimim:
  • Vaadedilen ürünü müşteriye getirmek : Olumsuz
  • Müşteri ilişkileri ve mesajlara dönüş yapmak: Olumsuz
  • İptal-iade sürecinde kolaylık sağlamak: Olumsuz
Merhaba, sipariş numaranız nedir ?
@jumbum siparişimi geçtim, b650 aorus elite ax v2. Tabi yorumu daha sonra gördüm, inş böyle bir durum ne bana ne de bir başkasına yaşanmaz.. hayırlısı diyoruz artık.
Her geçen gün organizasyon ağımızı iyileştiriyoruz bir sorun yaşanmaması için çaba gösteriyoruz. Yukarıdaki durumu sipariş numarası öğrendikten sonra detaylarına ulaşabiliriz.

Merhaba, sipariş numaranız nedir ?

Her geçen gün organizasyon ağımızı iyileştiriyoruz bir sorun yaşanmaması için çaba gösteriyoruz. Yukarıdaki durumu sipariş numarası öğrendikten sonra detaylarına ulaşabiliriz.
Yurt dışından ürün getirmenin detayları nedir?
Mesela bu kasaları getirmek isteseniz süreç nasıl işliyor?

Yurt dışından ürün getirmenin detayları nedir?
Mesela bu kasaları getirmek isteseniz süreç nasıl işliyor?
Sipariş oluşturuyorsunuz, Teslimat tarihi her üründe mevcut ve mümkün oldukça başarılıdır.(ürün grubuna, tedarikçi firmamıza, bizim o firmadan hangi periyotlarla nakliye organize ettiğimize göre değişkendir.)
Sonra bekliyorsunuz.
- Ola ki o zaman zarfında tedarik edemedik, ücret iade hakkını sunuyoruz (%2 nin altında bu oran)
Avrupa da 5 büyük dağıtıcı ile çalışma halindeyiz. Tedarik edilmeme durumu neredeyse olmuyor (%1 in altında) ancak organizasyon hatalarımız veya gümrükleme gecikmeleri bazen bu teslimat süresini aşmamıza neden olabiliyor.

Sipariş oluşturuyorsunuz, Teslimat tarihi her üründe mevcut ve mümkün oldukça başarılıdır.(ürün grubuna, tedarikçi firmamıza, bizim o firmadan hangi periyotlarla nakliye organize ettiğimize göre değişkendir.)
Sonra bekliyorsunuz.
- Ola ki o zaman zarfında tedarik edemedik, ücret iade hakkını sunuyoruz (%2 nin altında bu oran)
Avrupa da 5 büyük dağıtıcı ile çalışma halindeyiz. Tedarik edilmeme durumu neredeyse olmuyor (%1 in altında) ancak organizasyon hatalarımız veya gümrükleme gecikmeleri bazen bu teslimat süresini aşmamıza neden olabiliyor.
Ben de tam bu konuda soru soracaktım, 29 u kapınızda olarak gösteriyordu yani 1 hafta sonrası için. 1 hafta içinde değil ama bu süre aşınca mı iade hakkımız oluyor? Doğru mu anladım?

Ben de tam bu konuda soru soracaktım, 29 u kapınızda olarak gösteriyordu yani 1 hafta sonrası için. 1 hafta içinde değil ama bu süre aşınca mı iade hakkımız oluyor? Doğru mu anladım?
Geç Teslimat Etiketli Üründür
1- Uyarı: Teslimat tarihi normalden daha uzun olan bir üründür. Yukarıda teslimat tarihi bilgisi mevcuttur.
2- Bu ürünün fiyatı, stok maliyeti olmadığı için daha avantajlıdır.
3- Sitemizde satılan tüm ürünler gibi; faturalı, orjinal ve 2 yıl garantilidir.
4- Size özel olarak tedarik edildiği için; teslimat süresinde siparişi iptal etme hakkınız mevcut değildir.
5-
Tedarik sürecinde oluşabilecek fiyat artışı alıcıya yansıtılmaz. Görüntülenen fiyat dışında ilave bir ücret ödenmemektedir.

Teslimat süresi uzun olan ürünlerimizde bulunan etiket yukarıdaki gibidir. Teslimat sürecindeki iptal taleplerini değerlendirmiyoruz çünkü bu şartla satış yapıyoruz. Ancak bir kusurumuz sonucu verdiğimiz taahhüt yerine getiremez isek iade hakkı veya daha fazla bekleme hakkınız saklıdır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı