Öyle bir mesaj yazmışsınız ki sanki bugün WA hattımızdan 20-30 dk sohbet edilmemiş gibiBen de ne yazık ki cevap alamıyorum. Bir hevesle Lian Li ekosisteminde bir kasa kurayım dedim. Hatta bazı ürünlere erken ulaşayım diye fazla para da verdim. Jumbum sitesinden de 6 adet fan sipariş verdim. Sipariş verirken özellikle stoklarında olan ürün seçtim ki hızlı gelsin. Önce depoda yeterince olmadığını söylediler. En geç cuma kargo çıkışı yapılır dediler, yapılmadı. Cuma günkü mesajlarıma da cevap vermediler. Üstelik ellerinde olmadığını söyledikleri ürün hala indirimli olarak satılıyor. Hatta Amazon ve Hepsiburada'da satışı var ve Hepsiburada satışı yeni başladı. Zira ben satın aldığımda HB satışı yoktu.
Öyle bir mesaj yazmışsınız ki sanki bugün wa hattımızdan 20-30 dk sohbet edilmemiş gibi
Evet bir sorun oluştu Lian Li markasının ürün tedariğinin son partisi özellikle Wireless olan yeni serisi çıkınca ve eol olan ürün listesi bize geç ulaşınca bizde ne yapacağımızı bilemez olduk. Arada siz ve @talisman gibi mağdur olan 4 sipariş veren oldu onların da iptal ve ücret iadeleri bugün gerçekleşti. (son ana dek farklı kaynaklardan tedarik edilebilirliği kontrol edildi ve bekletildi.)
Hepsiburada'da Lian Li satışımız yoktur? Nasıl bu veriye ulaşabildiniz? Amazonda'da stok adetlerini incelerseniz sizin istediğiniz miktarda satışta olmadığını gözlemleyebilirsiniz.
Siparişi başarıyla sonlandıramadığımız için üzgünüz.
Öyle bir mesaj yazmışsınız ki sanki bugün wa hattımızdan 20-30 dk sohbet edilmemiş gibi
Evet bir sorun oluştu Lian Li markasının ürün tedariğinin son partisi özellikle Wireless olan yeni serisi çıkınca ve eol olan ürün listesi bize geç ulaşınca bizde ne yapacağımızı bilemez olduk. Arada siz ve @talisman gibi mağdur olan 4 sipariş veren oldu onların da iptal ve ücret iadeleri bugün gerçekleşti. (son ana dek farklı kaynaklardan tedarik edilebilirliği kontrol edildi ve bekletildi.)
Hepsiburada'da Lian Li satışımız yoktur? Nasıl bu veriye ulaşabildiniz? Amazonda'da stok adetlerini incelerseniz sizin istediğiniz miktarda satışta olmadığını gözlemleyebilirsiniz.
Kasım ayında verdiğim siparişi bir umut getirirsiniz diye Mart ayına kadar bekledim.(4.5 ay) Nakliye acentesi sahibi değiliz diye kurumsallıktan uzak cevaplar veriyorsunuz. Sitenize neye göre tahmini teslim tarihi yazarak sipariş alıyorsunuz belirsiz. Her sorduğumda teslim tarihi belirsiz iptal edebilirsiniz dediniz. artık dayanamadım iptal edin dedim. Hem wapptan hem siteden kayıt oluşturdum. 19 gündür para iadesini de yapamadınız. Gerçekten inanılmaz bir firmasınız....Organizasyonlarımızı çok dikkatli ve hızlıca yapmamıza rağmen bazen markalardan, bazen tedarikçilerden, bazen nakliye firmalarından kaynaklı durumlar ortaya çıkabiliyor...
Malesef bu işin ticaretin doğasında olan bir durum ne üretici, ne nakliye acentası sahibiyiz. Öngörüler, bize sunulan terdarik tarihleri, markaların lansman tarihleri gibi parametrelerle bir teslimat tarihi belirleyebiliyoruz.
Sizin özelinize gelirsek 3 ocak teslimat tarihi belirtilmiş olan sipariş ile ilgili 3 hafta rötar bilgisi 2 ocakta size aktarılmış. Malesef %100 başarı sağlayamıyoruz. (Yukarıda sayılan vb. sebeblerden kaynaklı)
1 kez alışveriş yaptım, daha teslim günü gelmedi ama bu yorumları gördükçe korkuyorum. Umarım tatsız bir sonuç çıkmaz benim siparişimden de. Zira gerçekten bu kadar "esnaf" bir site görmedim. Müşteriye ihtiyaçları yokmuş gibi davranıyorlar. Umarım tez vakte kendilerini düzeltirler çünkü bakıldığı zaman yaptıkları iş gerçekten güzel. Tam oyuncunun ihtiyacı olan ekipmanları yurtdışından getiriyorlar.Kasım ayında verdiğim siparişi bir umut getirirsiniz diye Mart ayına kadar bekledim.(4.5 ay) Nakliye acentesi sahibi değiliz diye kurumsallıktan uzak cevaplar veriyorsunuz. Sitenize neye göre tahmini teslim tarihi yazarak sipariş alıyorsunuz belirsiz. Her sorduğumda teslim tarihi belirsiz iptal edebilirsiniz dediniz. artık dayanamadım iptal edin dedim. Hem wapptan hem siteden kayıt oluşturdum. 19 gündür para iadesini de yapamadınız. Gerçekten inanılmaz bir firmasınız.
Aslında haklısınız. Bu firma olmasa benim de bu fanlara erişmem pek mümkün değil. 1 buçuk ayın beklemesiyle ve siparişimin iptal olmasının vermiş olduğu sinirle bir çıkışma yaşadım ama onların sayesinde tekrardan wireless ürünlere erişimim oldu. Kendileri de böyle bir deneyimden dolayı özürlerini ilettiler banaKonu başlığını görünce bende yaşadığım bir durumu belirtmek istedim. Arctic liquid freezer 3. Nesil çıktığında Türkiye distisi ürünü getirmemiş daha esamesi okunmazken jumbumdan ön sipariş ile aldim. O zamana ait forumda girmiş olduğum yorumlarda mevcut. Ürün ön sipariş olduğu için belirtilen süre gecti geçmedi tam hatırlamıyorum tarafıma sorunsuzca ulaştı. Akabinde wireless fan kontrolcüsü ihtiyacım oldu, baktim lian li distisinde bu ürün yok döndüm jumbuma, yine ön siparişten satın aldim bekledim ne tesadüftür ki ürün geldi. Sonra dedim ki bu adamlar neden Türkiye de olmayan ürünleri bizim icin getiriyor aklım almıyor yani neden getiriyorsunuz abi. Kapatın dükkanı bön bön bakarak videolardan ürünleri görelim varsa yurt dışından tanıdıklarımız ile istediklerimizi getirtelim. Kapatın abi dükkanı burada rekabet olmasın biz en pahali şekilde ürünleri alalim. Sizin bu olmayan ürünleri getirmeniz bize fayda değil ki nasılsa para kazanıyorsunuz bundan hayrına mi getiriyorsunuz hem? Biz beter olmadan değer bilemiyoruz çünkü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.