K-pop'la dalga geçenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Müzikleri iyi ama sevemiyorum çünkü youtube shortsu ele geçirdiler 😃. Hepside 10 yaşında çocuklar arkaya g*tünü sallayan bir koreli bayan koyuyorlar önünde ailemin telefon markası ne yazıyorlar video sonunda da "aşkolar en sevdiğiniz hangisi yazıp 10K takipçiye ulasiyorlar.
 
Bende k-pop'u pek sevmem, hatta direkt olarak pop müziği sevmem. Rap dinleyerek büyümüş biri olarak pop müzik saçma geliyor. Ama onları dinleyenlerle dalga geçilmesini mantıklı bulmuyorum. Fan kitlesinin genelde 10 13 yaşındaki küçük çocuklardan oluştuğu için dalga konusu oluyor genelde. Müziklerini sevmeyen kişilerin onlarla dalga geçmesi saçma bir şey bence çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz ayrıca nasıl k-pop fanları küçük yaşta oluyorsa genelde onlarla dalga geçenlerde çok büyük olmuyor. Bunlar benim düşüncelerimdi sizinkileri de merak ediyorum.

Bana göre hepsi kötü. Ama onlar bizimle dalga geçmiyorlarsa bizde onlarla geçmemeliyiz.
 
Çünkü K-Pop dinleyen çocukların yaptığı editleri görünce midemiz bulanıyor. Babam, annem, kocam falan diyen 10-13 yaş arası kızlar var. K-Pop müziği de bana aşırı saçma geliyor.
 

Geri
Yukarı