K1C Speed düzgün çalışmıyor

Emirhan k1

Femtopat
Daha fazla  
K1C benchy baskısını 16 dakikada alabilen bir makine. İçinde gelen model ile test ettim doğru. Ama creality silecer üzerinden aynı baskıyı ben dilimlediğimde 54 dakika gösteriyor. Speed'i ne kadar arttırırsam o kadar uzuyor baskı süresi. Nedenini bilen var mı?

K1C benchy baskısını 16 dakikada alabilen bir makine. İçinde gelen model ile test ettim doğru. Ama creality silecer üzerinden aynı baskıyı ben dilimlediğimde 54 dakika gösteriyor. Speed'i ne kadar arttırırsam o kadar uzuyor baskı süresi. Nedenini bilen var mı?

Filament ayarını fan kısmlarını layerslerini ayarlacaksın side fan açık değilsen Hyper pla ile nominal hızda basar model fan layers kapalı hep %100 unlocked Speed ayarları hepsi 600 bed Hyper pla 45 derece destekleri kapa wall Loops'u 1-2 yap il katmanda model fan çalışmaz %100 yap dilimle ve öngörüyü Speed'e al dış dolgu dışında içini 400-500 ms ile basamıyorsa 300 ile basıyorsa baskı hızını standart ayarlarda %125'e al. Bench modelini sadece iç dolgusunu %0.01 itmihalle 600 hızında basabilir, genel hızı 300 dediğim ayarları yap 20 dakikada basması lazım makineyı da genellikle 150'de çalıştır diğer hızlarda küçük baskılarda sıkıntı yapıyor desteklerdende tree küçük yapıyorsa kullanma, creality Print'in tree desteği sıkıntılı 200 hızdaki baskıyı 150 30 baskı hızındaki desteğide 150 ile basıyor ve destekte hatalar yapıyor kopuyor falan filan güncelleme ile düzeltilene kadar normal destekle basmanı tavsiye ederim makine 600 hızına çok nadir çıkar travel Speed bile 500.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı