Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savaş cebeci her türlü döverim diyordu, kuralsız kavga istiyordu. Yanına gelince ringe çağırdı çünkü milletin içinde dayak yemek onu rezil ederdi. Kaan 20 kere hadi demiş, ana bacı söveceğine gardını alıp başlasaydı çok küçük bir ihtimalle alabilirdi.

Ayrıca silahlı adamın Kaan'ın tayfası olduğunu nereden çıkardın? Orada toplananlar kavgayı izlemek için geliyor çünkü bu beklenen bir kavgaydı, Kaan yanında birkaç arkadaşını alıp araba ile gidiyor ve gördüğüm kadarıyla o şahıs arabada değil.
Kaan önünü kesiyor tayfasıyla. Zaten Kaan'ın yanındaki şahıslar silahlı dikkatli izlersen.
 
Ben öyle 20 kilo adamdan dayak yemem. dünya şampiyonu olsun isterse.
 
Kim sallar "sokak dövüşü" muhabbetini sanırsın burası Amerika ve herkesin taşıma ruhsatı var. Bir taraf sporcuysa diğeri de kendini antrenör vb. olarak tanımlıyorsa sizin yeriniz salonda dövüşmektir. Böyle zibilyon tane örneğini görürsün yurtdışında da. Birbirlerine meydan okurlar giderler salona.

Bir de bunlar en başından beri "sokak dövüşü yapacağız" diye mi anlaştılar? Benim duyduğum salona çağırıyordu Savaş en son. İkisi kendi arasında sokakta kapışacağız diye önceden konuştularsa orasını kaçırmışımdır.

Savaş Cebeci öncesinde bayağı adam toplayıp tehditler savurdu ve nerdesin falan dedi diye hatırlıyorum. Yani o da aynı şeyin laciverti.
 
  • Beğen
İfadeler: Hds
Savaş Cebeci arkasına ordu toplayıp kavga çağıran ve tehditler savuran biri. Ki onun tayfasında da silahlılar vardır. İkisinin de yaptığı aynı.
Sen 13-16 yaş arası çocuklara ordu mu diyorsun? Adam silahlı şahıslarla gelip bir anda saldırıyor ve sen onu savunuyorsun.
 
Ya ne kadar önceden hadi hadi demiş olsa da ortada kavgayı başkatacak birisinin olması gerekirdi. Ek olarak Kaan'ın yanındaki elemanlar silahlı, ona ne gerek var? Savaşın çekeceği acı 1 ay fakat vicdanı bilemem. Çok atıp tuttu. 1 tane bile yumruk sallayamamış. Yazık ikisine de. Belki Kaan'ın spor hayatı bile bitebilir.
 
Kesinlikle usulüne göre yapılmış bir dövüş değil. Liseli sokak kavgası mı yoksa bir profesyonel dövüşçünün bulunduğu bir maç mı belli değil.

Öncesine bakarsak Ring'e çağrılmasına rağmen lisedeki kavgaya gelmişçesine kavga eden bir profesyonel dövüşçü var.

Zaten kullanılan ifade abartı bu belli azıcık aklı mantığı olan kişi de Kaan kazganın savaş cebeciyi harcayacağını bilir bunu düşünmeye dahi gerek yok. Benim yakıştıramadığım şey ise profesyonel bir sporcunun bu denli düşük seviyeli bir kavgaya tutuşması.

Maadem düzgün bir dövüş olacak Ring'e çıkıp usulüne göre bir dövüş yapılır ve olay çözülürdü. Hiç yakışığı olmayan bir kavga ve yakışığı olmayan bir zafer.
 
Sen 13-16 yaş arası çocuklara ordu mu diyorsun? Adam silahlı şahıslarla gelip bir anda saldırıyor ve sen onu savunuyorsun.
Bir anda saldırıyor derken?
Videoları izlemedin herhalde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
  • Beğen
İfadeler: Hds
Savaş cebeci her türlü döverim diyordu, kuralsız kavga istiyordu. Yanına gelince ringe çağırdı çünkü milletin içinde dayak yemek onu rezil ederdi. Kaan 20 kere hadi demiş, ana bacı söveceğine gardını alııp başlasaydı çok küçük bir ihtimalle alabilirdi.

Ayrıca silahlı adamın Kaan'ın tayfası olduğunu nereden çıkardın? Orada toplananlar kavgayı izlemek için geliyor çünkü bu beklenen bir kavgaydı, Kaan yanında birkaç arkadaşını alıp araba ile gidiyor ve gördüğüm kadaryla o şahıs arabada değil.

Hocam tek araba ile gittiğini nereden biliyorsunuz ve savaş hocanın tayfadan biri olsa niye dokunmayın deyip silah ile tehdit etmeye kalkışsın?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı