Kaan Kazgan vs Savaş cebeci?

Kaan Kazgan VS Savaş Cebeci

• Oy verenlerin toplamı
    24
  • Anket kapandı .
Savaş cebeci zorlanmadan alır. Tuzladaki buluşmaya gittim. Savaş cebecinin elini sıktım adamın eli balyoz gibiydi. Bende 1.96 130 kilo civarıyım ömrüm hayatımda elimi böyle sıkan birini görmedim Kaan Kazgan dediğiniz adam 1.70 68 kilo bir şey Savaş Cebecide 1.90 115 120 kilo civarı göz var nizam var.

Dövüşte kasın pek önemi yoktur ancak kilo farkının önemi çok büyüktür. Kim kazanır sorusuna cevap vermek zor ama şu video bir fikir oluşturur kafanızda:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dövüşte kasın pek önemi yoktur ancak kilo farkının önemi çok büyüktür. Kim kazanır sorusuna cevap vermek zor ama şu video bir fikir oluşturur kafanızda:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Savaş Cebeci vs Kaan Kazgan maç özeti. 🤣

Savaş Cebeci vs Kaan Kazgan maç özeti. 🤣
Bir 70 kilonun vuruş gücüyle 100 kilonun vuruş gücü arasında da dünya kadar fark vardır. Misal:

Savaş Cebeci'den yana avantaj eğer maç olursa.

Savaş'ın sakatlanması an meselesi, söylemedi demeyin.
El cevap, Kaan yer bu adamı, tek yumruk almadan yer hemde. vururken canının yanması dışında hiç canı da yanmaz. Laf ağızdan bi kere çıkıyor, ya sakatlan ya çık karşısına :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı