Kaan Kazgan vs Savaş cebeci?

Kaan Kazgan VS Savaş Cebeci

• Oy verenlerin toplamı
    24
  • Anket kapandı .
Çok güzel ve zekice yendi ben ayakta gider savaş yakalarsa alabilir diyodum artık yere aldımi bjjci kalkamazsin bu kadar basit.

Bacaklarını havaya kaldırıyor savaş. Tam tersi bacaklarını yere koyup kendini çeivrmeye çalışsa bir şansı olabilirdi. Bir de Full boks çalışırken video atto ama jiu jitsu, judo ve güreşi hesaba katamadı sanırım.
Savaş kavga etmemiş ki hayatında adamın alet edevati yokluyor cirmalicaksan gözünü cirmalicaksin.

Bacaklarını havaya kaldırıyor savaş. Tam tersi bacaklarını yere koyup kendini çeivrmeye çalışsa bir şansı olabilirdi. Bir de Full boks çalışırken video atto ama jiu jitsu, judo ve güreşi hesaba katamadı sanırım.
Diz atmayı da deneyebilirdi sadece kasayı mincikladi.

Beyler bi de bu bı ara 100 kg kickbokscu dövdüm diyodu hatırlayan var mı bilmem.

Çok güzel ve zekice yendi ben ayakta gider savaş yakalarsa alabilir diyodum artık yere aldımi bjjci kalkamazsin bu kadar basit.

Savaş kavga etmemiş ki hayatında adamın alet edevati yokluyor cirmalicaksan gözünü cirmalicaksin.

Beyler bi de bu bı ara 100 kg kickbokscu dövdüm diyodu hatırlayan var mı bilmem.
Düzeltme baya iri bir kickbokscuyu dövdüm demiş.

Son düzenleme:
kaan kazansa sevinecektim ama dövüşü izlediğimde üzüldüm la. savaş ı sevmem ama yazık an 50 yaşında adam.
Bu kurgu olsa adam böyle mi döver anası ağladı adamın resmen.

Düzeltme baya iri bir kickbokscuyu dövdüm demiş.
knk galiba kaan en başında savaş hocaya gel diye ısrar etmiş zaten, gelmeyince fırlamış bi anda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaan'ın annesine küfür ediyor videoyu sonuna kadar izleyin. Sosyal medyanın kötü yanları arkadaşlar.

Çok güzel ve zekice yendi ben ayakta gider savaş yakalarsa alabilir diyordum artık yere aldımi bjjci kalkamazsin bu kadar basit.

Savaş kavga etmemiş ki hayatında adamın alet edevati yokluyor cirmalacaksan gözünü cirmalacaksin.

Bir de bu bir ara 100 kg kickbokscu dövdüm diyordu hatırlayan var mı bilmem.

Düzeltme bayağı iri bir kickbokscuyu dövdüm demiş.

Savaş iri yarı kickboksçudan Low kick yesin 2 gün ayağa kalkamaz. Zaten bomboş olduğu da ortaya çıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı