Kaan Kazgan vs Savaş cebeci?

Kaan Kazgan VS Savaş Cebeci

• Oy verenlerin toplamı
    24
  • Anket kapandı .
Bu arada savas ve kaanın anlasıp takipci kazanmak icin böyle bi konu yaptığını düşünüyorum.
Yanlış düşünüyorsun Kaan bence prim kasmak için yapti ki kastı da primini abisi de kendisi de küçük organizasyonlarda dövüşen tipler tek yaptıkları şey salon açıp bu ülkedeki dizolara hayal satmak. Bu ülkede cidden Mmade kısmen başarılı olmuş 2 kişi var Gökhan saki ve İbo aslan gerisi fis. Bir tane sayfada yorum atmışlar ben bu kaanj kavgaya çağırdım gelmedi kaçtı diye kaanda bişey de dememiş. Postu gördüğü halde ki savaş cebeci karşısında sansj bile yok ondan gitmiyo.

Tabii ki de Kaan kazgan. Savaş cebeci hayatında dövüş sporu ile uğraşmamış, hantal, yaşlı birisi. Hala daha savaş'a oy verenler var güldürüyorsunuz beni cidden.

Tabii ki de Kaan kazgan. Savaş cebeci hayatında dövüş sporu ile uğraşmamış, hantal, yaşlı birisi. Hala daha savaş'a oy verenler var güldürüyorsunuz beni cidden.
Aradaki sıklet farkı sanırım 50 kilo kadar. Kesin şekilde Kaan veya Savaş kazanır demek zor bence.

Aradaki sıklet farkı sanırım 50 kilo kadar. Kesin şekilde Kaan veya Savaş kazanır demek zor bence.
Conor halfthor videosu var conorla oyuncak gibi oynuyor ki o zamanlarda conoru ufcde bitiriebilen bir tek nate var 77 kiloda 3. falandı. Conor 85 kilo civarında halfthor da 160 falan hicbisey yapamiyo sonra Gordon Ryan yine doğru düzgün bişey yapamiyo 90-95 kilo bjj şampiyonu. Sıklet baya bir şey farkettiriyor yani.

Conor ve Thor ayrıca Ryan Garcia ve Bradley videosunu paylaştım. Açıkça kilo farkı çok fark ettiriyor ama sonuç kişiden kişiye göre ve daha birçok faktöre göre değişiyor. Misal bir MMA maçı vardı kadın hafif sıklet karşısındaki adam da kilolu ve dövüşçü olmayan biriydi ve kadın zor da olsa maçı kazanıyordu.

Muhtemelen 1 dakika için Kaan savaş Cebeci'yi boğar.

Arkadaşlar durum güncüllemesi yapıyorum. Kaan kazgan savaşı dövdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…