Kablo dağınıklığı nasıl giderilir?

Tekila

Kilopat
Katılım
17 Ekim 2018
Mesajlar
1.002
Çözümler
6
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
ögrenci
Küçük bir masaya sahibim ve fazlası ile kabloya bu da aşırı kötü gözüken bir görüntüye yol açıyor. Çözüm olarak hepsini birbirine kelepçelemeyi denedim ama genede olmadı. Bu kötü görüntüyü nasıl düzeltebilirim?

683b5b52-53a7-4883-b306-2c8aa3d7daed.jpg
 
Ben hepsinin ortasından bağlayıp kasaya taktım. Hepsi tek bir noktada ve düzenli gözüküyor. Ama kabloların uzun olması gerekebiliyor yetmesi için. Klavyeyi de (eğer kasan da varsa) önde ki usb 2.0 'a takıyorum fareyi de aynı şekilde ve düzenli oluyor. Ama arkadaşın dediği gibi neden kasa masanın üstünde :D
 
Küçük bir kilitle bağlayın kabloları birbirine, sonra masaya yapıştırın.

Bir de bu mouse hangisi? Steelseries'in?
Rival 3.
Klavye ve mousepad markasını da ben sorayım bari, merak ettim. Nedir hocam marka ve modelleri?
Bu arada soruya gelecek olursak, masanın altına koyabilirsiniz kasayı, masanın üstünden de küçük bir delik açıp kabloları oradan geçirin.
 
Evet Rival 3, masamın altında delik yok ve kasayı alta koymak istemiyorum. İnternnetten kablo toplayıcı gibi bir şey buldum onu deneyeceğim. Mausepad Markası GamePower modelide GP 700 İncehesap dışında genellikle 250-300 liradan başlayıp 600 civarına kadar çıkıyor tavsiye ederim bu fiyata bedava. İncehesap'ta135'e aldım indirimli olarak, indirimsiz 150.
 
Rival 3.
Klavye ve mouse pad markasını da ben sorayım bari, merak ettim. Nedir hocam marka ve modelleri?
Bu arada soruya gelecek olursak, masanın altına koyabilirsiniz kasayı, masanın üstünden de küçük bir delik açıp kabloları oradan geçirin.

Klavye, Philips momentum serisinden bir klavye. Konuya geldiğimizde, iki delik masaya biri klavye, mouse, mouse pad önünden, bir delikte kasanın arkasından, kabloları alttan geçir kasadan çıkar.
 
Son düzenleme:
Klavye, Philips momentum serisinden bir klavye. Konuya geldiğimizde, iki delik masaya biri klavye, mouse, mouse pad önünden, bir delikte kasanın arkasından kabloları alttan geçir kasadan çıkar.
Evet, sanırım Philips'in giriş seviyesi klavyesi. Dediğiniz mantıklı geldi yarın biraz hesaplama yapayım aklıma yatarsa matkap ile delerim, teşekkürler.
 

Geri
Yukarı