Kablolu klavyeyi satıp kablosuz klavyeye geçmeye değer mi?

Bütçe
1000

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
Bende E-YOOSO Z686 red switch kablolu klavye var satıp kablosuz mekanik klavyeye geçmeyi düşünüyorum. Sizce değer mi?

Bayağı güzel klavyede pahalı hocam ya 1000 liraya adamakıllı klavye kalmadı sanırım artık.

Maalesef kalmadı. Elinizdekini kullanmanız en iyisi. Bütçenizde ancak kablosuz membran alabilirsiniz.

@Prime Ghost bulmuşken bende kalmasın daha uyguna bu da var. Daha da aşağısını bulmak imkansız sayılır kablosuz olarak.

Son düzenleme:
Maalesef kalmadı. Elinizdekini kullanmanız en iyisi. Bütçenizde ancak kablosuz membran alabilirsiniz.

@Prime Ghost bulmuşken bende kalmasın daha uyguna bu da var. Daha da aşağısını bulmak imkansız sayılır kablosuz olarak.

Onuda gördümde maks 400 ekler 1000 e alırım diyordumda değmez hocam ya klavyeden memnunumda kablosuz mouse almışken klavyede kablosuz olsa diyordum. Peki hala çinden klavye alınır mı hocam Temu, Aliexpress vb.
En son artık imkansızlaşmıştı birşey almak, sanırım hala değişmedi bu olay?

Onuda gördüm de maksimum 400 ekler 1000'e alırım diyordumda değmez hocam ya klavyeden memnunumda kablosuz mouse almışken klavyede kablosuz olsa diyordum. Peki hala Çin'den klavye alınır mı? Hocam Temu, AliExpress vb.
en son artık imkansızlaşmıştı bir şey almak, sanırım hala değişmedi bu olay?

Yani sınırı aşmadan düşeş bir şey bulmak çok zor önceden AliExpress veya Temu'dan bayağı ekmeğini yedik eski indirimler yok.

Yani sınırı aşmadan düşeş bir şey bulmak çok zor önceden AliExpress veya Temu'dan bayağı ekmeğini yedik eski indirimler yok.
Çok pişmanım hocam zamanında 300 liraya Aula f75 klavye almadığıma, hep hatırlarım bi off çekerim bu pişmanlıkların üstünede cs2 kırmızı skinler ve ddr5 ram pişmanlığıda eklendi bu yıl, iyice yaşlandım :)

Çok pişmanım hocam zamanında 300 liraya Aula F75 klavye almadığıma, hep hatırlarım bir off çekerim bu pişmanlıkların üstünede CS2 kırmızı skinler ve DDR5 RAM pişmanlığıda eklendi bu yıl, iyice yaşlandım :)

O zaman tek AJ159p modeline yetiştim Pro modelini bile alamadım bir de şu E-Yooso Z11 ve Z11t olanları almıştım. Aula F75 varken bütçem yoktu. Hele hele o CS 2 skinlerinden 300-400 dolar zarar ettim 2 dolara sattığım kırmızı alimler arkamdan ağlıyor. Pişmanlıklarımız çok maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı