Kablonet 100 güldüren tarife nasıldır?

Daha fazla  
Arkadaşlar Kablonet'e geçme kararı aldım evimde altyapı var ve bu tarifeyi kendime uygun gördüm, nasıldır bu tarife?
Mesela saat 7'den sonra 25 Mbps oluyormuş çok fark eder mi? Oyun oynarken falan ping yapar mı? Sorularıma cevap verirseniz iyi olur.

Arkadaşlar Kablonet'e geçme kararı aldım evimde altyapı var ve bu tarifeyi kendime uygun gördüm, nasıldır bu tarife?
Mesela saat 7'den sonra 25 Mbps oluyormuş çok fark eder mi? Oyun oynarken falan ping yapar mı? Sorularıma cevap verirseniz iyi olur.

@Mainstein Bugün geçmişti galiba sorabilirsin istersen.

Bu tarifeyi yaklaşık 2,5 yıldır kullanıyorum. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım. Müşteri hizmetlerini 1 kez olsun aramadım. Bana da dediğin gibi "falanca saatte 25 Mbps'ye düşüyor" dediler ama öyle bu durum yaşamadım. Arada kaynadık galiba. 😄 Sabah-akşam değerlerim "Ping: 9, Download: 98, Upload: 4,5" seviyelerinde.

Hocam, genel olarak güzel. Fakat dediğiniz doğru. Belirli saatlerde hızı düşüyor. Ping için oyun oynayan arkadaşlar daha iyi bilgi verir. Kullanan arkadaşlarım var. Binaya getirmeye çok uğraştım fakat olmuyor. Arkadaşla dediğiniz saatlerde test yaptık. 20-25 arasında çıkıyor. Yani, doğru gözüküyor.

Kablonet bence en iyi iss şu an trdeki. Sadece kendine şunu sor 25mbps kullansam sorun yaşar mıyım? Eğer 25mbps belli vakitte sorun olmayacaksa direkt geç. Benim arkadaşım da bu pakette ama nedense ona 35 veriyorlar 25 yerine. Ben de Türksat kullanıyorum düşüş olmayan sabit paket, komple 100 şu an benim. Hiç sorun yaşamıyoruz yani müşteri hizmetleri arama devri kapanıyor Türksat ile :)

Kablonet bence en iyi ISS şu an trdeki. Sadece kendine şunu sor 25Mbps kullansam sorun yaşar mıyım? Eğer 25Mbps belli vakitte sorun olmayacaksa direkt geç. Benim arkadaşım da bu pakette ama nedense ona 35 veriyorlar 25 yerine. Ben de Türksat kullanıyorum düşüş olmayan sabit paket, komple 100 şu an benim. Hiç sorun yaşamıyoruz yani müşteri hizmetleri arama devri kapanıyor Türksat ile :)

Hocam şu an 12 kullanıyorum 25Mbps'nin ayağını yalarım ne diyosunuz siz? :D

Hocam şu an 12 kullanıyorum 25Mbps'nin ayağını yalarım ne diyosunuz siz? :D
O zaman hiç bekleme ben yıllardır kullanıyorum. Hiç bir şirkette ikinci taahhüt yenilemedim. Burada yıllardır yeniliyorum. Gerçekten kafam rahat seviyorum, sorunsuz. İsim gereği 7.24 internete bağlıyım zaten ne yavaşlama ne yoğunluk bahanesi hiç birini yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı