Kablonet sözleşmesi bitince fiyat değişir mi?

Anlatılana göre 50 Mbps paketler her halukarda 24 Mbps'e düşüyor. Evet kotalı veya duran paketler. Yine aynı şekilde 100 Mbps olan paketlerde hız düşümü olmuyor yılbaşından sonra. Kotanın yetmesi önemli değil. Yılbaşından sonra kota kalkacak diyorlar. Bu durumda önceden taahhüt aldığım için 100 Mbps hıza ve kotasız kullanım hakkına sahip olacağım. Yeni taahhüt yaptığım ve hız yükselttiğim için yeni pakete geçebiliyorum.

Ben de aynı şekilde çağrı merkezi ve Kablonet çalışanından aldım bu bilgiyi. 3 yıldır Kablonet kullanıyorum ve aldığım hizmetten memnunum. Bu bilgiyi kendim vermiyorum bana söyleneni anlatıyorum. Uydunet cephesi henüz net bir açıklama yapmadığı için herkes farklı bir şey söylüyor olabilir ancak dediğim gibi 50 Mbps paket almadığınız sürece hızınız düşmeyecek ve kotanız kalkacak denildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oooh benim kafa iyice yandı gitti. :D

Yeni sözleşmen Mart itibari ile mi geçerli oluyor şimdi?
Hayır. Hız artırımı yapacağım için taahhütün bitmesini beklemiyorlar. Kısacası bir üst pakete geçildiği için sözleşmenin bitmesini beklemiyorlar ve yeni sözleşmeden başlıyor taahhüt tarihim.

Kotalı veya duran paket neden kullanacaksın onu anlamıyorum? Ekosınırsız paketleri ne güne duruyor? Neden 24 yada 100 düşmezken 50 MBPS hızı düşürecekler? Kafamda deli sorular.. Neyse yarın ben yükseltiyorum hızımı ekosınırsız 50 MBPS / 5 MBPS 100 GB AKN 119 TL. Yılbaşından sonra fena zam gelicek demedi demeyin. Yılbaşından sonrada durum güncellemesi yaparız burdan gene.

Kotalı veya duran paket neden kullanacaksın onu anlamıyorum? Ekosınırsız paketleri ne güne duruyor? Neden 24 yada 100 düşmezken 50 MBPS hızı düşürecekler? Kafamda deli sorular.. Neyse yarın ben yükseltiyorum hızımı ekosınırsız 50 MBPS / 5 MBPS 100 GB AKN 119 TL. Yılbaşından sonra fena zam gelicek demedi demeyin. Yılbaşından sonrada durum güncellemesi yaparız burdan gene.
Kota kalkiyor diyor. Bu durumda Ocak'tan sonra sinirsiz pakete geçmiş olacak.

50Mbps ya komple kalkacak ya da sinirsiz tarife revize edilecek.

Ya da hepsi bir düzmece taahhüt almaya çalişiyorlar. [emoji16]

Not: Peki 100 Mbps 100 GB kota almiş kişi ile 100 Mbps 200 GB kota almis olan iki kişi kota kalkinca ayni fiyatlari mi ödeyecek? İkisinde de kota kalkmiş olacak sonuçta. [emoji16]

Şu an Kablonet'ı aradım ve bugün net bir bilgi ulaştığını, ayın birinde komple AKK kalkacağını kesin olarak söylediler ve 96 TL ödediğim 50/10 olan paketim sitede 50/5 olarak geçiyor. Ama 10 Upload satın alıyorum, fiyatlarda eski abonelerde zam olmayacak denildi. Ama yeni sınırsız paketlerin fiyatları pahalı olur denildi. Ben de 50 Download 100 AKN paketimi 100/100 yaptım bu pakete geçiş yaptım 3 aydır kullanmakta olduğum taahhüt uzatılarak yapılmasını rica ettim. 0 kullanıcı gibi taahhüt 2 yıl oldu fiyat 100 Download geçtiğim için 130 TL bandına çıktı ve ocaktan önce abone olduğum için kesinlikle fiyat artmaz olarak belirtildi. Aradığınızda zaten eski kullanıcılarımız paketleri sınırsıza yükseltildiğini ve fiyat sabit olarak devam edecek deniliyor. Size tavsiye paketinizi 100/100 yapın ve 130 TL ye 100 Download sınırsız paketiniz olsun 2 yılda o paket fiyatına dokunulmasın fiyatlar ateş pahası yapılacak. Şubatta bitecek olan paketiniz 2020'de bitecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bazı şeyleri netleştirmişler. 100MBPS 100GB pakete 83 TL karşılığı geçtim ve istersem aynı sözleşme üzerinden üst paket değişimi yapabileceğimi söylediler. Mesela bu paket yetmedi diyelim , 2 ay sonra 100MBPS 250GB kotalı pakete (şu anki fiyatı 103 TL), paketin eski fiyatından (103 TL) geçebilecekmişim. Ayrıca dün bahsettiğim bir durum olmayacakmış. AKN kalkması durumu eskiden taahhüdü olan müşteriler için geçerli değilmiş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı