Kablosuz internette ani ping yükselmesi

Makala

Hectopat
Daha fazla  
Fotoğraftaki gibi 5-6 ms'lerde geziyor, sonra 2500 pinglere yükseliyor. 5G, 100 download, 10 upload, kablosuz internet kullanıyorum. Çözümü var mı bunun? (Kablolu taktırmak hariç.)

Fotoğraftaki gibi 5-6 ms'lerde geziyor, sonra 2500 pinglere yükseliyor. 5G, 100 download, 10 upload, kablosuz internet kullanıyorum. Çözümü var mı bunun? (Kablolu taktırmak hariç.)
Fotoğraf yok yalnız.

Aynı anda kaç cihaz kullanıyor kablosuz interneti, özellikle 2500'lere yükseldiğini söylediğin zamanlarda?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (413).png
    Ekran Görüntüsü (413).png
    615,7 KB · Görüntüleme: 48
Fotoğraftaki gibi ping 5-6'larda geziyor, sonra 2500'e yükseliyor. Bunun gibi bir tane daha konu paylaştım ama düzgün cevap veren olmadı. (5G internet, 100 download, 10 upload hız. Turkcell. Aynı modemde 2 ağ var. 2.4 G ve 5G. 5G'yi sadece ben kullanıyorum, 2.4G'yi 2 kişi.

Ekran Görüntüsü (414).png

2.4G olarak bir deneyin ping stabil mi? Daha sonra 5G deneyin eğer ping stabil değilse 5G'de sıkıntı vardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı