Fotoğraf yok yalnız.Fotoğraftaki gibi 5-6 ms'lerde geziyor, sonra 2500 pinglere yükseliyor. 5G, 100 download, 10 upload, kablosuz internet kullanıyorum. Çözümü var mı bunun? (Kablolu taktırmak hariç.)
Fotoğraf yok hocam. Yada bende görünmüyor.Fotoğraftaki gibi 5-6 ms'lerde geziyor, sonra 2500 pinglere yükseliyor. 5G, 100 download, 10 upload, kablosuz internet kullanıyorum. Çözümü var mı bunun? (Kablolu taktırmak hariç.)
Aynı anda kaç cihaz kullanıyor kablosuz interneti, özellikle 2500'lere yükseldiğini söylediğin zamanlarda?Fotoğraftaki gibi 5-6 ms'lerde geziyor, sonra 2500 pinglere yükseliyor. 5G, 100 download, 10 upload, kablosuz internet kullanıyorum. Çözümü var mı bunun? (Kablolu taktırmak hariç.)
Fotoğraf yok yalnız.
Fotoğraf yok hocam. Yada bende görünmüyor.
Aynı anda kaç cihaz kullanıyor kablosuz interneti, özellikle 2500'lere yükseldiğini söylediğin zamanlarday.
orada çok daha beter 300 pinglerde geziniyor2.4G olarak bir deneyin ping stabil mi? Daha sonra 5G deneyin eğer ping stabil değilse 5G'de sıkıntı vardır.
KabloNet modemi mi?Aynı modemde 2 ağ var 2.4 g ve 5G 5G'yi sadece ben kullanıyorum 2.4 G'yi 4 kişi kullanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.