Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

HighNoon

Decapat
Katılım
26 Şubat 2019
Mesajlar
65
Öncelikle profesyonel olarak oyun oynuyorum diyebilirim ve bu işten gelirim de var, bu sebeple sağlam bir ürün almak istiyorum. Film, dizi, müzik gibi şeyler için de kullanmak istiyorum ama önceliğim oyun ve müzik. Çok fazla bir fikrim olmadığı için size sormak istedim şu an aklımda Logitech G933, HyperX Cloud Flight, Corsair Void gibi şeyler var. G933'e mouse olarak da Logitech kullandığım için sıcak bakıyordum ancak şarjı mouseda iyi giderken G933'de ışıklandırmalarla birlikte 8 saat civarı gittiğini okuduğum için şu sıralar aklım Cloud Flight'ta ancak internet üzerinde SS önerenleri de görüyorum. Sizce hangi kulaklığı almalıyım? Bütçemi 1000TL olarak belirledim üstüne çıkmayı çok kaliteli bir şey olmadığı sürece düşünmüyorum. PC başından kalkıp mutfağa gittiğimde falan da ses kesilmesin veya cızırtı sesi vermesin istiyorum ancak böyle kaliteli markalarda böyle sorun yaşamam diye umuyorum.

Önerilerinizi bekliyorum ancak lütfen önerirken şu kulaklık diğerinden şuna göre daha iyi diye bilgilendirirseniz sevinirim dediğim gibi internette okuduğum kadarıyla bildiğim için biri Cloud Flight al geç vb. derse nedenini de öğrenmek istiyorum.
(Yazdığım markaları internet üzerinde onları gördüğüm için yazdım sizin de önereceğiniz farklı markalara da açığım, şimdiden teşekkürler.
 
Hayırlı olsun. Kablosuz olması büyük rahatlıktır sanırım. Telefona bağlanıyor muydu? Otg gibi çevirici mi lazım? Oyunlarda 7.1'i kapatıyor musunuz?
bildiğim kadarıyla telefona kablo ile bağlanabiliyor ancak telefonda kullanmayı düşünmüyorum bluetooth ile bağlansa çok hoş olurdu ürünün siparişini geçtim ancak daha elime ulaşmadı geçtikten sonra soruları olan varsa cevaplarım. 7.1'i de gelince test edeceğim.
 
Ne yazık ki hala araştırmaktayım. Sürüyle siteyi dolaşmama rağmen hepsinde farklı kulaklıkları daha iyi gösteriyor, yabancı siteleri de dolaştım birinde Corsair Void Pro önerilirken bir diğerinde ASUS ROG STRIX Wireless diğerinde SteelSeries Arctis 7 hepsi birbirinden farklı listeler yapmış. SteelSeries Siberia 800'de listeme girmiş bulunmakta. Kısacası aradıkça daha çok kulaklık listeye dahil oluyor, seçmesi zorlaşıyor ve üstüne üstlük güvenilir bilgi yok denecek kadar az diye düşünmekteyim çünkü yabancı sitelerin markaların reklamı uğruna yaptıkları listelerde kulaklıkları listenin 1. sırasına koyduklarını düşünmekteyim. Bugün 2-3 saatimi araştırıp daha detaylı bir araştırma yapıp kulakların özelliklerini okuyacağım temiz bir bilgi bulursam size de buradan iletirim ayrıca bir sitede kulaklıkların genel karşılaştırmaları yapılıyor onun linkini de bırakacağım belki işinize yarar. Önerim ise yakında bulunan mağazalarda aradığınız kulaklıklar var ise gidip denemeniz ya da sahip olan birine sormanız ama görünüyor ki mouseumu aldığımda olduğu gibi bunu da denemeden seçim yaparak almam gerekecek mouse olarak Logitech G900 kullanıyorum bunu da alırken deneyememiştim aldım ve beğendim bunda da araştırdıktan sonra aldım ve beğendim. Kulaklık alırken de aynı durumla karşı karşıya kalacağız, eğer yakınlarda mağaza varsa gidin deneyin diyeceğim ancak böyle fiyatı yüksek ürünlerin denemesini yapmıyorlar sanırım en azından ben gittiğimde Vatan'da yapmamışlardı tek çare iyi araştırıp şansa kafa atmak :D. Siz de araştırıp bilgi edinirseniz bilgilerimizi paylaşıp beraber karar verebiliriz. Sosyal'de de çok yok sanırsam bilgisi olan.

Söylediğim karşılaştırma sitesi ≫ Asus ROG Strix Fusion Wireless vs Asus ROG Strix Wireless vs Corsair Void Wireless Dolby 7.1 RGB vs Kingston HyperX Cloud Flight vs Logitech G933 vs SteelSeries Arctis 7 | PC ve oyun kulaklık Karşılaştırma

İsteğinize göre ekleyebilirsiniz bu sitenin dediği doğru olacak diye bir şey de yok tabii.

Hocam hangi kulaklıkta karar kıldınız.
 

Geri
Yukarı