Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaşım 14. 15'e girmeme az kaldı artık başlama zamanının geldiği kanaatindeyim kaç ayda belirgin bir vücut şekli oluştururum? Bunu sormak istiyorum veya ayda yüzde kaç yağ oranım düşer bunu sormak istiyorum.
15-16 yaşları başlamak için en iyi zamanlar. Hormonların da yüksek düzeylerde olacağı için 2-3 ayda bile şekillenme görürsün. Ben de 16 yaşlarımda başlamıştım, 3 ay gibi bir sürede bile güzel sonuç almıştım. Yağ oranı düşme olayı da biraz beslenmene bağlı. Yağ oranın çok yüksek değilse çok aşırı kasmayıp protein odaklı beslenmeye odaklanmanı öneririm.
İlk 6 aya kadar pek bir değişim olmaz olur hatların toplanır 8. aya kadar gözle görülür hocam zaten beslenme üzerine kurulu ve nankör bir spor.
Benim dediğim belki bir gün işin çıkar gitmezsin belki hastalanırsın e-Okul yüzünden sınav yüzünden vs. 8 aya kadar sağlam olursun.