Kaç biradan sonra ceza yerim?

KaanYalazer

Hectopat
İyi akşamlar. Yaklaşık 2 saat önce ben 3 bira içtim kız arkadaşım ise 2 tane içti. Diğer 3 kişi ise bayağı sarhoş onlar kullanamaz. Ben arabayı kullansam ceza yer miyim? Ya da kız arkadaşım mı kullansın? Fakat ona pek kullandırmak istemiyorum kendisi pek iyi kullanmıyor. Dönmemiz lazım yoksa 1 gece daha kampta kalacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. Yaklaşık 2 saat önce ben 3 bira içtim kız arkadaşım ise 2 tane içti. Diğer 3 kişi ise bayağı sarhoş onlar kullanamaz. Ben arabayı kullansam ceza yer miyim? Ya da kız arkadaşım mı kullansın? Fakat ona pek kullandırmak istemiyorum kendisi pek iyi kullanmıyor. Dönmemiz lazım yoksa 1 gece daha kampta kalacağız.

Hocam, alkol testi yaparsa polis cevirip, ceza yersin.

Çadırımız var fakat topladık. 10 dakikaya yola çıkacağız. Bende en başından beri hiçbir şey yok. Dönmemiz lazım bu halde tekrar çadır kurmamız çok zor.

Bu arada anca 2 saat olmuş. Ne kadar beklememiz lazım?

Hocam 3 5 tır koşun. Vucudunuzdaki alkoller gidiyor, olmadı mideden gelen kokuyla olctukleri için alkolu jelibon yiyin bastırır o kokuyu. Herkes vermez bu bilgileri :d

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı