Kaç puan üzerindeki oyun oynanabilir

Bir oyuna herkes olumsuz yorum yaptıysa oynanmayabilir ama ona 1 tane bile olumlu yorum gelmişse şans vermeye değerdir. Herkesin zevki farklı.
Youtube vb. sitelerden videolarına bakıp sen beğeniyorsan almak; başkalarının puanına göre almaktan daha mantıklıdır bence.
 
Çocuk musun bu oyun oynanır mı denilen oyunda 6000 saat oynadım. Hala aktif olarak oynamaya devam etmesem de zamanında çok eğlenerek oynadım. Yani lafın özü puanlara bakmanın çok lüzumu yok. Herkesin zevki ve tarzı farklıdır.
 
Bence de diğer forumdaşlarımın düşündüğü gibi puan önemsiz önemli olan senin beğenmen.
 
Mesele insanların ne düşündüğü değil, senin ne düşündüğün. Oyunu oynayıp buna sen karar vermelisin bence.
 
Çoğu kitlenin nefret ettiği oyunu neredeyse 1500 saate yakın oynadım. Herkesin beğendiği oyunu da hiç beğenmedim. Bu iş milletin nasıl beğendiğine bağlı değil senin zevkine bağlı.
Aynen hocam bir de oyun çok popülerse çok iyi oyundur algısı var. Çocuğun biri geçmiş karşıma CSGO dünyanın en iyi oyunu diyor. Büyüyünce bir Skyrim, Witcher oynasın. :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı