Kaç tane GTA 5'iniz var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zamanında 200 Tl ye arabayla gidip kutulu almıştım Gta 5. Sonra oyunu bitiremeden kaybettim şifresini. Şimdi bedava. Neyse şuanda 2 tane hesap var yani 2 Gta 5 var. 60 ar tl de hediye kodu.

Beyler hakkımda kötü düşünenlerden özür dilerim ben 4 tane aldım daha da fazla almadım. Ben satacağım para kazanacağım dememiştim bunlar satılır mı demiştim. Zaten eğer arkadaşlarım alamazsa onlara verecektim. Bu arada ben hile açmaktan nefret ederim Online'da asla hile açmam bu konuda şüphe etmeyin.

Hiçbirini satamazsın eğer Steam'den almadıysan. Zaten buradaki amaç GTA6 çıkınca GTA 5'te düşüş yaşanmaması için yapıldı.

Beyler hakkımda kötü düşünenlerden özür dilerim ben 4 tane aldım daha da fazla almadım. Ben satacağım para kazanacağım dememiştim bunlar satılır mı demiştim. Zaten eğer arkadaşlarım alamazsa onlara verecektim. Bu arada ben hile açmaktan nefret ederim Online'da asla hile açmam bu konuda şüphe etmeyin.
Beyler kaç tane GTA 5'iniz var benim 5 tane daha da alacağım 7 tane falan sizce bedavalıktan çıktıktan sonra satılır mı bu hesaplar?
Daha fazla alacağınızı söylüyorsunuz. Almadım değil alamadım demeniz gerekiyor. Basit bir şekilde satılır mı diye sormuyorsunuz bedavadan çıktığında satılır mı diyorsunuz, yani alenen bedavadan çıkınca alamayanlara satmayı düşünmüşsünüz. Özrünüz kabahatinizden büyük lütfen yapmayın bunu. Çakallığınızı bir kez daha göstermiş oluyorsunuz laf ebeliği yaparak.

Daha fazla alacağınızı söylüyorsunuz. Almadım değil alamadım demeniz gerekiyor. Basit bir şekilde satılır mı diye sormuyorsunuz bedavadan çıktığında satılır mı diyorsunuz, yani alenen bedavadan çıkınca alamayanlara satmayı düşünmüşsünüz. Özrünüz kabahatinizden büyük lütfen yapmayın bunu. Çakallığınızı bir kez daha göstermiş oluyorsunuz laf ebeliği yaparak.

Ben 4 tane aldım dediğiniz gibi 5-6-7 arası alacaktım ama adamlar kendisi maksimum 4 tane alın demiş o yüzden de bıraktım. Satılır mı konusuda eğer satılırsa berki satardım yeni oyun alabiliyorsam alırdım satılmıyorsada çekiliş yapardım en kötü yedek hesap dururdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı