Kaç tane GTA 5'iniz var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 saat oldu halen kütüphaneme ekleyemedim senin gibiler yüzünden. Tüm dillerde hata oluştu demeyi öğrendim. yani demem o ki yapmayın yarın denemeye devam edeceğim. Sana da hakkımı helal etmiyorum senin gibiler yüzünden bu kadar bekledim herkes 1 tane hesap alıp indirmeye başlasaydı şimdi bende oyuna erişir olurdum.

Stok yaparsanız sizin zararınıza Steam satın alanların çoğunluğu ve ben oyunu neredeyse bitirdim ki Epic Games oyuncularına göz açtırmamak ilk planım. Oldu canım biz tırnaklarımızla dağ yükselelim bunlar helikopterle zirveye çıksın!
Epic veya Steamdan girenlerin hangi platformu kullandığı görülebiliyor mu oyunda

Valla oyunu kim verirse onu kullanirim, salak degilim sirf Steam'den oynamak icin 175TL vereyim. Offline oynayacagim zaten 5 yil boyunca bu gunu bekledim.
Her ay 10 TL ayırsaydınız 1,5 yılda oyuna sahip olup 3,5 yıldır oynuyor olurdunuz :D

Emek vermeden kazanmak zaten haram değil mi?
Hesapları tek tek açmak bir emek. Ben de hesap stoklamanın iyi bir şey olmadığından yanayım fakat çok çocukça davranıyorsunuz. Hemen bir taklit yapayım:

"BAĞANE BAĞANE BEN PARA VERDİM BU PARA VERMEDİ ÜHÜHÜHÜHÜ"

Arkadaşın yaptığı şeyde bir sakınca yok fakat hoş değil. Katılıyorum. Ama sizin yaptığınız şey de hoş değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı