Xiaomi marka 128/8 4000TL yarı fiyata denk geliyor. Amacım asla arama vb yapmak değil sadece oyun amaçlı. Sıkıntı olur mu sizce? IMEI'ye bir şey olursa telefonda sıkıntı çıkarım?
Xiaomi marka 128/8 4000TL yarı fiyata denk geliyor. Amacım asla arama vb yapmak değil sadece oyun amaçlı. Sıkıntı olur mu sizce? IMEI'ye bir şey olursa telefonda sıkıntı çıkarım?
İnfinix Hot 30IMEI giderse tekrar attırırsın. Hangi modeli alacaksın?
O telefonun özelliklerini bilmiyorum ama alacaksan ucuz da varsa daha iyi telefonlara yönel. One plus, Samsung ve MI nin amiral gemisi telefonları...İnfinix Hot 30
Markanın yaptığı güncellemeleri ayarlardan güncelliyemiyor musun?Android telefonlara kolayca IMEI atılabiliyor o yana korkun olmasın ama IMEI attıktan sonra telefona güncelleme yapılmıyor diye biliyorum. Senin manuel olarak güncellemen lazım. Bende yurt dışı aldım oyun vs. gibi şeylerde pek problem olacağını zannetmiyorum.
Xiaomi değil cihaz ? İnfinix alınmaz. İlla ki yurt dışı sıfır alacaksan o bütçede Redmi Note 10 Pro al.İnfinix Hot 30
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.