Kaçak telefon kullanılır mı?

Merhaba, 7-8 senedir sıkıntısız kullandığım Huawei p20 lite artık ömrünü yitiriyor ve telefon değişmem gerekiyor. Telefon bakarken ve aradığımın sohbetini yaparken kaçak telefonların konusu açıldı ve ilgimi çekti, sizce alınır mı, tehlikeleri nedir ve alırken neye dikkat etmeliyim?

Not: Xiaomi marka telefon düşünüyorum.
Yasal değil.

Merhaba, 7-8 senedir sıkıntısız kullandığım Huawei p20 lite artık ömrünü yitiriyor ve telefon değişmem gerekiyor. Telefon bakarken ve aradığımın sohbetini yaparken kaçak telefonların konusu açıldı ve ilgimi çekti, sizce alınır mı, tehlikeleri nedir ve alırken neye dikkat etmeliyim?

Not: Xiaomi marka telefon düşünüyorum.
Yaklaşık 1 yıldır Redmi Note 10S kullanıyorum. Şimdiye kadar sadece bir kere ilk aldığım zaman IMEI gitti. Aldığım yere götürdüm hallettiler. Fiyat farkı çoksa risk alınabilir ama fiyat farkı azsa değmez.
Xiaomi Redmi serisinden birkaç cihaz kullandım ama pek memnun değilim.

Kral merhaba konuyu hortlatcam ama sorun yaşadın mı mardinden alayım diyorum İMEİ attircam 8 ay sonra
Hiçbir sorun olmadı, başka romlar da kurdum, fabrika ayarlarına döndüm, twrp sıfırlama vs de yaptım IMEI kaydı silinmiyor. Ama eski bir cihaz artık , ben olsam yeni bir cihaz alırdım. Ben satmaya üşeniyorum, yoksa değiştirip s23 alasim var 😄

Kesinlikle alınır şuan kaçak MI 11T kullanıyorum 1 haftadır bundan öncede yine kaçak Redmi Note 9 kullanıyordum hiç bir sıkıntı yoktu. Ve ben MI 11T'yi 7.000'e aldım sıfır almaya kalksan en uygunu 14.000 durduk yere sırf garanti için iki katı fazla para asla verilmez. Sadece alırken IMEI konusunda sıkıntı çıkarmayan ve çıkaran modeller var çıkarmayan bir model alırsanız kafanız rahat kullanırsınız. Yasal olarak evet yasal değil ama devlet bunu göz ardı ediyor yani devlet bunu bilsede göz yumuyor ceza falan yemeniz milyarda bir bile değildir.

Kesinlikle alınır şuan kaçak MI 11T kullanıyorum 1 haftadır bundan öncede yine kaçak Redmi Note 9 kullanıyordum hiç bir sıkıntı yoktu. Ve ben MI 11T'yi 7.000'e aldım sıfır almaya kalksan en uygunu 14.000 durduk yere sırf garanti için iki katı fazla para asla verilmez. Sadece alırken IMEI konusunda sıkıntı çıkarmayan ve çıkaran modeller var çıkarmayan bir model alırsanız kafanız rahat kullanırsınız. Yasal olarak evet yasal değil ama devlet bunu göz ardı ediyor yani devlet bunu bilsede göz yumuyor ceza falan yemeniz milyarda bir bile değildir.
Mi 11t alacam kral ÖRNEK GSM ' den önerir misin peki mardinden bir telefoncudan yada ? IMEI ne zamanda bir atmak gerekiyor ?

Direnç gibi şeylere bulaşmadığınız sürece alınır, direnç dediğimiz muhabbet telefonun IMEI'li gözükmesi için iç aksanlarına müdahale edilmesi oluyor, kaliteli bir telefoncu yapsa bile telefona zarar verebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı