Kadınlar neden dekolte giyiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bırakalım artık şu şöyle giyiniyor bu böyle giyiniyor,o açık bu kapalı şu saçık bu şöyle vb.
Saygı duyalım yeterli diye düşünüyorum,diğer mesajımda vurguladığım gibi...
 
Konu sahibinin düşüncesi "Neden böyle giyiniyorsunuz bre imansızlar!" değil zaten. Ben de normal bulmuyorum ama böyle giyinen birine karışmamak lazım, isteyen başkasına zarar vermedikçe istediğini yapmakta özgür sonuçta.
 
Çünkü genç kızların alayı sosyal medyadan oradan buradan görüyor ünlü insanları özeniyorlar. Ha birde tabi ki göğüs dekoltesi karın vs. şehvet uyandırabilecek yerlerini göstermelerinin nedeni, nasıl ki spor yapan pek çok arkadaş dar tshirt giyiyorsa kolunu göğüs kaslarını vs belli etmek için, kadınlarda o kafada sanırım.
 
Açık giyinmek kişiden kişiye değişen bir olay. Kim ne giyerse giysin saygı duyarım. Mesela bana açık giyinenen bir kadın da komik gelir açık giyinen bir erkek de. Örneğin aşağıdaki fotoğrafa saatlerce gülebilirim. 😄
images (2).jpeg
 
Son düzenleme:
Müge Anlı ve tüm gazetelerin 3. sayfalarını takip edin; hiç ummadığınız kadınların göstermedikleri yerlerle ilgili tasarruflarını görün. Herkesin evinde kadınlar var. Kadınlarla ilgili konuları fütursuzca paylaşmayın. Hassas konuları çerez gibi tüketmeyin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı