Kadınlar neden dekolte giyiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya allah aşkına için anlatın bana, neyi yanlış anladım?

Siz anlatın da bileyim diyen ben değilim ve özgürüm kavramına bir örnek verdim. Siz bu örneği idrak edemeyip, saçma sapan bir şekilde sorumlulukla ne alakası var diyorsunuz. Demek istediğim şey, ben özgür bir birey olarak sorumluluklarımı göz ardı edemem. Bu da demek oluyor ki, herkes tamamen özgür bir birey değildir.
 
1.kat gökteki Dünyayı yaratan ALLAH. Dünyada yaşıyorsan kurallara uymak zorundasın. İmtihan dünyası burası nefsini terbiye edicen. Cinler içinde geçerli aynı durum.
İroni yapmıyorsunuz değil mi? Yine boş insan olmayayım :D (Eğer ciddiyse silin hemen o mesajı, linç yiyecekjsiniz birazdan.)
 
Kafirler zaten ebedi cehennemlik kafir olarak ölenler için. Biz imanlı olan insanları uyarıyoruz burada.
 
Hocam ben güveni artan pek görmedim ama bakıldığında taciz ediyorlar diyip linç ettireni görüyoruz.
Erkeklerin en ufak şeyden etkilendiğini biliyorsunuz, bazı insanlar da buna dayanamayıp yanlış davranışlar sergiliyorlar. Suç kadınlarda değil ama dikkat etmeleri gerek.
 
Yukarıda da yazığım gibi, çok çok farklı insanlar var. Yarın plaja gittiğini düşünelim, kaç tane giyinmemiş kadın görürsün? Açıkçası ben bugüne kadar çok kez plaja denize havuza gittim ama bir defa bile rastlamadım. Yani bunu tartışmamız anlamsız. Kimin ne derdi olduğu çok bambaşka yerlere gidebilir.
FEMEN İstanbul'da eylemde plaja gider gibi giyindi gitti dediğin için öyle dedim. Ancak sadece G-String ve ya tanga giyip eylem yapanda vardı orada ondan ötürü öyle dedim ben 😀 .
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı