Kadınlar neden kendini bu kadar özel hissediyor?

Türk kızlarını bu hale getiren yüzde yüz Türk erkekleridir. Bizim erkek milleti dünyanın görüp göreceği en ama en abazan erkek milletidir. Dişi sineğe dahi yürüme huyu olduğu için bizimkilerin, kızlarda kendini çok değerli sanıyor bu ülkede. Suç tamamen erkeklerin.
Türk erkeği gittiği her memleketi bezdiren bıktıran bir abazanlıga sahip. Ukrayna'lılar bile artık Türk erkeklerinin oraya gitmesini istemiyor sarkıntılık ve abazanlık yüzünden. Türk erkeği hiç bir şeyin iyisini hak etmiyor kadınlar anlamında. Ver köylü bıyıklı kezbanları işte Türk erkeği buna layık.
 
Forumda herkes sözde filozof. Öyle insanlar var ki kendi görüşlerini savunurken başkalarını gömmekten hor görmekten asla kaçınmıyorlar. Mesele kadın erkek meselesi değil insan olabilme meselesidir. Aldığınız eğitimle, kazandığınız parayla insanlara üstten bakmaya çalışmayın. Bu dünya ne Fatih Sultan Mehmet'e ne de Süleyman'a kaldı. Bizlere hiç kalmaz. İnsansa sevin baktınız insan değilse kaçın mevzu bu kadar basit.
 
Geçen bir video izliyorum, adam motoruyla sol şeritte, kadın sağ şeritten karşı yöne geçmek için u dönüşü yapacak tabii ayna kontrolü falan yok motorlu sol şeritten gelirken arabaya yandan çarpıp 10 metre sürükleniyor kadın araban inip "sinyal veriyorum görmüyor musun!" diye motorcuya bağırıyor. Be kadın insan bir özür diler "iyi misin?" der, gelip adamı azarlıyor. Kadınlar hep böyle anlatacağım buna benzer çok hikaye var ama...
 
YouTube'da bir yorum okumuştum:

Bu konuya ilişkin başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
Her şeyden önce şu an 16 yaşıma girdim. Ben 13 yaşında 7.sınıfta okuldan çıkacak iken 4 kişiden oluşan bir kız grubu beni tacizle suçladı yüzüme bakıp beni elledin sen deyip durdular ve oysaki ben daha ellemek derken neden bahsettiklerini bilmiyordum bile fazla önemsemedim aileme de anlatmadım, ertesi gün müdüre beni şikayet edip sırf okuldan attırmak için ağza alınmayacak şeyler anlatmışlar. Bunu sonrasında iş daha da büyüdü önce tüm sınıf öğrendi okulda herkes bana yan gözle bakıyordu bu esnada her gün müdürün odasına girip herhangi bir şey yapmadığımı kanıtlamaya çalışıyordum. Yine de aileme anlatma gereği duymadım durumun ciddiyetinin farkında değildim en sonunda olay disipline kadar geldiğinde korkmaya başlamıştım aileme bu durumu anlattım ve ertesi gün okula hep birlikte gittik benim bir şey yapmadığımı kanıtlamak için kaç çeşit yöntem ile kendimi anlatmaya çalıştım ama nafile sonuçta kız oldukları için bir erkeğe inanma gereksinimi duymadılar tek beni sorguladılar kızlara soru sorma gereği duyulmadı ben tenefüs aralarında yorulduğumdan yerde köşeye oturup dinlenirken beni şikayet edenler bana bakıp gülüyordu. Zaten içine kapanık biriydim daha da kötü oldum. Ailemin desteği ile işler tekrar başa sardı en sonunda disipline gitme kararı alındı ertesi gün sabahın köründe babam beni alıp psikoloğa götürdü adam perişan geceleri uyuyamadı bile psikoloğa vardığımızda kadına her şeyi anlattı ve benim oğlumda bunu yapacak potansiyel var mı yok mu buna dair kağıt verin diye yalvardı dağ gibi adamın gözlerinden yaş geldi ben bunu unutamıyorum. Psikologdan herhangi bir kanıt benzeri kağıt alamadık sadece mahkeme durumunda verilebiliyormuş neyse fazla uzatmak istemiyorum işin sonunda beni seven birkaç öğretmenim.
Bana destek çıktı onların sayesinde okuldan atılmadım ve sicilime herhangi bir şey yazılmadı ancak olayın etkisi daha yeni yeni bana vurmaya başladı her şey tokat gibi sırasıyla çarpıyordu yemekten kesildim okula 2 ay gidemedim ve okula gittiğimde tanımadığım insanların bana yan gözle baktığını görmek beni bitirmişti. Güç bela 8.sınıfı da o okulda dişimi sıkarak bitirdim ama halen o olayın verdiği psikolojiden kurtulamamıştım aynı şekilde beni o halde gören annem babam da üzülüyordu ben kuzenim dahi olsa hiçbir yaşıtım kıza 3 metreden fazla yaklaşamıyordum yanlış anlaşılırım diye. Zaten kimseyle de konuşamıyorum ağzımı bıçak açmıyor sanki dilim kesilmişti. Mecbur psikoloğa gittik ve 5 6 ay tedavi gördüm hala bu olayı hatırladıkça üzülürüm yine de çok şükür şu an mental olarak iyi durumdayım bana iftira atanlardan aralarında biri ile aynı liseye gidiyorum ve bana iftira attıklarını söylemişti neden yaptılar halen çözemedim ama keşke yapmasalardı ve keşke o müdür olacak adam bana yük bindirmek yerine tarafsızca sorgulama yapsaydı. Benim gibi iftiraya uğrayıp daha kötü sonuçlar ile karşılaşmış bir sürü erkek vardır toplumun bu tür olaylarda erkeği linçleme ve ön yargı ile hareket etme düşüncesi bitmediği sürece bu durum devam edecek inşallah bir gün her şey değişir ve erkekle kadın gerçekten eşit tutulup eşit yargılanır.
Üzüldüm, hırslandım.
Daha yeni kız gelip benden, sen phyton biliyorsun, nasıl olsa 2 senedir meslek lisesin'de okuyorsun, bana yardımcı olurmusun diye gelmiş. İlk aklıma gelen şey bu konuya yazdığım şey oldu, 8. Sınıfta bana yaşattıkları aklıma geldi.
Kıza yardım etmedim.
Beni, dövdürttüğün arkadaşına sor, o daha iyi bilir dedim.
Takmıyorum açıkçası, daha yeni wp'den engelledim şimdi'de dc'den yazıyor.
 
Bence hata bur da olaylara toplumsal bakılıyor tüm Türk kadınları Tüm Türk erkekleri şeklinde olaylara böyle bakmamak lazım kurunun yanında yaşta yanıyor. Kadınların egolu olduğunu düşünmüyorum şahsen. He egolularsa da bu erkeklerin veyahut kadınlardan kaynaklı değil. Medya sağ olsun objektif bakmak yerine olaya direk bir kadın cinayeti daha diyerek girdiği için haliyle insanlar daha da çok bileniyor. Herhangi başka bir cinayet olsa şu şu kişiyi şu şekilde öldürdü der geçerler bana sorarsanız bu olay tamamiyle toplum yönlendirme ayırma. Namı diğer amariganın oyunları yoksa bana sorarsanız bir cinayet olduğunda ben olaya kadın veyahut erkek olarak bakmam bir insanın hayatına son verilmiş diye bakarım her ne olursa olsun hiçbir şey de insan hayatından değerli değildir.
 

Geri
Yukarı