Kadınlara el kaldırılır mı?

Konu trol değil. Şuan Allah'a şükür 2 arkadaşım var sadece onlarda bebekliğimden beri kardeşten öteler. Olay çevremin dağılması değil yapmadığım bir şeyden dolayı sapık imaji çizmem. Kız arkadaşımın abisi beni tokatlayıp bizi ayırdı. Psikolojim alt üst oldu dayanamıyorum.
Kız arkadaşın bu durumda sana inanmadıysa zaten salla gitsin, diğer konuya gelince az arkadaşın olması daha iyi. Birkaç sene sonra görmeyeceğin insanlar için kasma bu kadar. Çevren illaki değişecek.

Sen kız arkadaşınla mı çıkıyorsun abisiyle mi? Kız arkadaşının ne düşündüğü önemli abisinin değil.

Tamam da abisi müsade etmiyor. Kıza da hayatı zindan etti ulaşamıyorum bir türlü. Sadece gizliden buluşuyorum.
Kıza mesaj at ve çıkmaya başlayın. Seni bu kadar istiyorsa istediğini ver dostum. Kazançlı çıkarsın. ;)

Bahsettiğin şey anladığım şey ise. Öyle kızlardan asla faydalanmam. Karakterime uymuyor.

Onun yüzünden kız arkadaşımın abisinden dayak bile yedim. Sağlam bir şamar atmam etik midir?

Kız arkadaşının abisi ve saçma sapan mesajları yayan insanlar hakkında suç duyurusunda bulunabilirsin. Kız arkadaşının abisinden dayak yemiş biri olarak dayağın bir çözüm olmadığını, hiçbir canlıya şiddet uygulanmaması gerektiğini anlayamamışsan senin de çok farklı bir kafada olduğunu sanmıyorum. Birine şiddet uygulamama sebebin cinsiyetinden dolayı alacağın tepki olmamalı. Kız hakkında sapıkça mesajlar yayarsan da suçlu durumuna düşebilirsin. Aklını başına topla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı