Kadınların vatan borcu yoksa erkeklerin neden var?

Kadın zaten vatanın ta kendisidir. Burada bunu anlamayan genç kardeşlerim biraz daha yaşınız ilerleyince umarım anlarsınız. Evet bir feministim bunu defalarca burada konuştuk ama şimdi oturup düşünmenizi isteyeceğim.. Neden Devlet Ana?

Kadın annedir, yetiştiren/büyüten, seven, merhamet edendir. Konu sahibine kadının vatani görevinin doğurmak olduğunu düşündüren şey nedir? Bu ne kadar cehalet dolu bir bakış açısı? Dediğim gibi her şey bir yana Devlet, Ana'dır, annedir.

Borcun yok, fakir avutmaları bunlar.
Güç ve nüfuz sahibine sıra gelince çürük raporu alıp gitmiyorlar, fakire gelince toprak fakirin oluyor.

Askere gidiyorsan oradaki amacın emir komuta zincirine entegre olarak olası durumlara karşı hazırlanmak ve alışmak.
Olası savaş durumunda kadınların işe yarayacağını zannetmiyorum.

Pardon neyin borcu? Öldürülen kadın, taciz edilen kadın, giyi mine karışılan kadın, edep ahlak bekçiliği yapılan kadın, ölene kadar erkeklerin kölesi olan kadın, ailesi tarafından babası yaşındaki adamlara satılan gene kadın! 6 ay askerlik mi zor geldi? Komiksiniz. Kadınlar canıyla veriyor borcu

Güzel mizah, ölümün bile kadını erkeği var he kadın öldürdüldü diye haber yapan kanallar gerçekten kadın cinayetlerinden hasbihal oldukları için mi haber yapıyorlar? 3,5 feministin ar damarı çatlamasın reytingler artsın diye haber yapıyorlar. Cinayetinin kadını erkeğimi olur? Öldürülen kadınmış, git biraz istatisliklere bak günde cinayet yoluyla öldürülen bireylerin 3/1 kadın belki de daha az, haberlere fazla çıkartmaları kar amaçlı, taciz edilen kadın? Kendi kurduğunuz ütopyada yaşamayın dünyanın her yerinde cins belirtmeksizin bu çok var, ahlak bekçiliği konusuna gelirsek sokağa çıkmanızı öneririm ben kimsenin giyime kuşamına karışacak cinste bir insan değilim lakin her şeyin bir sınırı vardır. İnsanların hakları başka insanların haklarının önüne geçmediği vakit haktır ve bu noktada ülkemiz kadının beyanı esastır diyerekten peşkeş çekmiştir bu da olmaması gereken şeylerin hak sanılmasını beraberinde getirmiştir, ölene kadar erkek bekçiliği? Hangi coğrafyada yaşıyorsunuz afrikamı, dünyadaki en zor işleri başaran hep erkeklerdir bilimi teknolojiyi daha nicelerini sence bu sadece fiziksel bir üstünlüğün bir ibaresi midir gözlüklerinizi çıkarın ve gerçek dünyaya objektif bakın sosyal medyalar insanların algısını kolayca yönetebilen algılardır. Bu algıların kurbanı olmayın.

Güzel mizah, ölümün bile kadını erkeği var he kadın öldürdüldü diye haber yapan kanallar gerçekten kadın cinayetlerinden hasbihal oldukları için mi haber yapıyorlar? 3,5 feministin ar damarı çatlamasın reytingler artsın diye haber yapıyorlar. Cinayetinin kadını erkeğimi olur? Öldürülen kadınmış, git biraz istatisliklere bak günde cinayet yoluyla öldürülen bireylerin 3/1 kadın belki de daha az, haberlere fazla çıkartmaları kar amaçlı, taciz edilen kadın? Kendi kurduğunuz ütopyada yaşamayın dünyanın her yerinde cins belirtmeksizin bu çok var, ahlak bekçiliği konusuna gelirsek sokağa çıkmanızı öneririm ben kimsenin giyime kuşamına karışacak cinste bir insan değilim lakin her şeyin bir sınırı vardır. İnsanların hakları başka insanların haklarının önüne geçmediği vakit haktır ve bu noktada ülkemiz kadının beyanı esastır diyerekten peşkeş çekmiştir bu da olmaması gereken şeylerin hak sanılmasını beraberinde getirmiştir, ölene kadar erkek bekçiliği? Hangi coğrafyada yaşıyorsunuz afrikamı, dünyadaki en zor işleri başaran hep erkeklerdir bilimi teknolojiyi daha nicelerini sence bu sadece fiziksel bir üstünlüğün bir ibaresi midir gözlüklerinizi çıkarın ve gerçek dünyaya objektif bakın sosyal medyalar insanların algısını kolayca yönetebilen algılardır. Bu algıların kurbanı olmayın.
Ahlak bekçiliği deyince aklına kıyafet gelen birine pek konuşmak mantıklı değil ama yinede bir kaç birşey söylemek istiyorum. O zaman otobüste tecavüze uğrayan Özgecan aslan reytingleri yükseltmek için yapılan yalan haber, çocuğu önünde boğazından kesilerek öldürülen Emine bulut yalan haber, ben nedense hiç duymadım hiç bir erkeğe tecavüz edilmiş! Bir erkeğin karısından şiddet gördüğünü Allah Allah.. gerçekten sorun tamamen at gözlüğünde. Normal kavga edip öldürülmek farkli, istismar, taciz, tecavüz koca zorbalığı şeklinde öldürülmek farkli. Bana tecavüze uğrayıp ölen erkek getir? Sonra tekrar konuşalım.

Ahlak bekçiliği deyince aklına kıyafet gelen birine pek konuşmak mantıklı değil ama yine de birkaç bir şey söylemek istiyorum. O zaman otobüste tecavüze uğrayan Özgecan aslan reytingleri yükseltmek için yapılan yalan haber, çocuğu önünde boğazından kesilerek öldürülen Emine bulut yalan haber, ben nedense hiç duymadım hiçbir erkeğe tecavüz edilmiş! Bir erkeğin karısından şiddet gördüğünü Allah Allah. Gerçekten sorun tamamen at gözlüğünde. Normal kavga edip öldürülmek farkli, istismar, taciz, tecavüz koca zorbalığı şeklinde öldürülmek farkli. Bana tecavüze uğrayıp ölen erkek getir? Sonra tekrar konuşalım.

Ne yani kadın olunca cinayet özelmi oluyor saçma saçma konuşmayın, ahlak bekçiliği yapılmasının Türkiye'de en büyük sebebi kıyafetlerdir, verdiğim örneği bir bütünleme sanmanız sizin sorununuz. Normal kavga edilerek ölmekle ailevi sorunlarla ölmenin neresi farklı? Ölüm normal kavga eden birey için normal ama aile kavgasında hele ki kadın kavgasına gelincemi özel . emine bulut gibi haberleri küçümsediğimden değil lakin hiç Discord'ya da Telegram'da gezdiniz mi? Eğer cinayetin önemeni belirten şey canilikse canlı canlı parçalara ayrılan insanlar haber köşelerine 1.sırada bastırılmalı Hiç erkeğe tecavüz edildiğini duymamışınız 12 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz edip, döverek öldürdüler daha bunun gibi niceleri mevcut. Bu konuşmanın ardından sizle bir konuşma yapmak istemiyorum kendi ütopyanızda yaşamaya devam edin feministliğiniz cinayetlere olan bakışınıza bile işlemiş cinayetin bile bir cinsiyeti var, iyi günler dilerim.

Ne yani kadın olunca cinayet özelmi oluyor saçma saçma konuşmayın, ahlak bekçiliği yapılmasının Türkiye'de en büyük sebebi kıyafetlerdir, verdiğim örneği bir bütünleme sanmanız sizin sorununuz. Normal kavga edilerek ölmekle ailevi sorunlarla ölmenin neresi farklı? Ölüm normal kavga eden birey için normal ama aile kavgasında hele ki kadın kavgasına gelincemi özel . emine bulut gibi haberleri küçümsediğimden değil lakin hiç Discord'ya da Telegram'da gezdiniz mi? Eğer cinayetin önemeni belirten şey canilikse canlı canlı parçalara ayrılan insanlar haber köşelerine 1.sırada bastırılmalı Hiç erkeğe tecavüz edildiğini duymamışınız 12 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz edip, döverek öldürdüler daha bunun gibi niceleri mevcut. Bu konuşmanın ardından sizle bir konuşma yapmak istemiyorum kendi ütopyanızda yaşamaya devam edin feministliğiniz cinayetlere olan bakışınıza bile işlemiş cinayetin bile bir cinsiyeti var, iyi günler dilerim.
Neyi savunduğunu anlamadım, cinayet savunulacak birşey değil. Kadını erkeği hayvanı yok benim için. Aynı anda 150 örnek veremem. O an kadın olduğu için kadından örnek verdim. Ahlak bekçiliğinin kıyafet ile ilgisi yok. Ahlak demek (kişide huy olarak bilinen nitelik; iyi ve güzel olan nitelikler) lafı nereye çekerseniz oraya geliyor. O yüzden sizinle tartismicam iyi geceler. Sanki erkeklere tecavüz edilsin denildim :) saçma sapan düşüncelerinizden çok bunaldık ya !

Pardon neyin borcu? Öldürülen kadın, taciz edilen kadın, giyimine karışılan kadın, edep ahlak bekçiliği yapılan kadın, ölene kadar erkeklerin kölesi olan kadın, ailesi tarafından babası yaşındaki adamlara satılan gene kadın! 6 ay askerlik mi zor geldi? Komiksiniz. Kadınlar canıyla veriyor borcu.

Kıyamam, erkeklerin hayatı 10/10 zaten.

Kıyamam, erkeklerin hayatı 10/10 zaten.
1702411468774.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı