Kadir Şeker hakkında

@MScofield, bu bıçak taşıması yasaklı bıçaklardan yanlış bilmiyorsam eğer.
Kilitlenebilen bıçaklar diyebiliriz ama kampçılarda da kilitlenebilir bıçaklar, çakılar bulunabiliyor. Ülkemizde yasakların işletilebilir olması büyük oranda inisiyatife bağlı.
 
@Uchiha Shisui, bu yaşıma kadar hayatımda daha böyle bir bıçak taşıdığımı ben hatırlamıyorum. Bıçak da ne bileyim şöyle serseri tipi gibi bir bıçağa benziyor.
Ben 4 yıldır taşıyorum. Ülkenin geldiği durumdan da kaynaklı. He nasıl taşındığı daha önemli. Kimseye yol yordam öğretmek gibi olmasın ama boyutu ve cüzdana sığabiliyor oluşu çoğu yerden geçirmenizi sağlıyor.
 
Ülkenin geldiği durumdan da kaynaklı.
Bıçak bende de var ancak böyle bir bıçak değil. Düz bildiğimiz bıçak, bulunduğum mahalle güvenli değil. Taşımam gerekmekte, akşam geç saatlerde eve dönüyorum.
 
Bıçak bende de var ancak böyle bir bıçak değil. Düz bildiğimiz bıçak, bulunduğum mahalle güvenli değil. Taşımam gerekmekte, akşam geç saatlerde eve dönüyorum.
Zihniyet olayı belirliyor. Hoş bıçağa gelene kadar ruhsatsız silahlarla kol geziyor millet.
 
Demin kadına şiddet hakkında bir başlıktaydım da, Kadir Şeker'in bayağı bir sözü geçmiş orada da, bende merak ettim Kadir Şeker hakkında başlık açılmış mıdır diye bir bakayım dedim.

Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim; bu konu herkesin fikrine saygı duyarım tarzı bir konu değil. Nasıl ki dağda askerlere kurşun sıkan teröristleri övmek yanlıştır, karısının boğazını kesen adamı övmek yanlıştır, aynı şekilde dağa çıkmamış katilleri övmek de yanlıştır. Gelmişiz 2022 yılına, elinizin altında internet var girin bir araştırın şu olayları adamı savunmadan önce ya, kadının temiz darp raporları ortada, kadının sicili ortada, kavga kadının uyuşturucu kullanması sebebiyle çıkmış zaten ki kavgadan kastım sözlü kavga, darp raporları da bu durumu doğruluyor. Kadına zorla ifade verdirdiler bile diyorlardı bir ara, o sebeple çıkartılmıştı bu darp raporları da zaten.
Hadi bunları da geçelim; silahsız, kendisinden daha yaşlı ve enerjisi düşük bir adamı etkisiz hale getirmek için bacağı veya böbreği yerine neden doğrudan kalbine saplar bıçağı bir insan? Siz birbirine sesini yükselten iki insan görünce Deli Dumrul gibi kendinizi oraya atıp önünüze geleni bıçaklar mısınız?
 

Geri
Yukarı