Kadir Şeker tahliye oluyor

Kadir olur gibi.
images (6).jpeg
 
Avukatının açıklaması var; yine olsa yine yapardım demiş Kadir Şeker. Son attığı tweete baktığımızda da zerre pişmanlık göstermediğini görüyoruz. Ayrıca bir anlık cinnet, eylemleri kontrol etmek imkansız falan demeyin hiç, tartışan bir çift görünce komando bıçağıyla atlayarak önüne çıkanı bıçaklamak öyle hafifletilecek bir durum değildir.


İlk saldıranın Kadir Şeker olduğuyla ilgili bir kanıtın var mı?
"Yine olsa yine yapardım" dediyse, o zaman akıllanmamış demektir, cezayı hak etmiş.
 
Karısıyla "karısının uyuşturucu kullanması" sebebiyle sözlü olarak tartışan özgür Duran'ı, taşınması yasak olan 23 santimlik sustalı bıçağı ile kalbinden bıçaklayarak öldüren kadir şeker'e verilen cezayı yargıtay fazla buldu, cezayı bozmaya hazırlanıyorlar.

İyi hal indirimi, ağır tahrik indirimi gibi indirimler sayesinde müebbet hapis cezası zaten 12 yıla düşürülmüş olan kadir şeker; yargıtay cezayı bozarsa tutuksuz yargılanacak.

Haberin kaynakları:






Kadir şeker'in "koruduğu" kadının aslında dayak yemiyor olduğunun kaynakları:



Kadının uyuşturucu kullandığının kanıtı:


Bu da iyi aile çocuğu Kadir'in "tespih" niyetine taşıdığı bıçak:Eki Görüntüle 1406114

Öldürdüğü adam suçlu olsa bile 23 Cm'lik sustalı taşıması bile hapislik bir durum.
 
Kadir şeker güzellemesi yapanlar isterlerse kendilerine kalplerine bıçak saplatabilir. Önceden dediğim gibi Polat Alemdar'lık taslamana gerek yok. Ararsın polisi bitti gitti. O kadın sonradan şikayetçi olmuştu. Eğer kadının hayati riski varsa bile bıçağı ölmeyecek yerine batırabildi. Konya gibi yerde akşam 7'de evde olman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Cinayet işleyen kadir şekeri savundukları kadar keşke pınar gültekin davasında çıkan karara da bu kadar duyarlı olsalardı.
 

Geri
Yukarı