Şampuan ile yıkan. 1lt. dezenfektan mı döktü?Merhaba bugün arkadaşım okulda kafama (saçlarıma) dezanfektan döktü. Ve internetten araştırdığımda saçı beyazlatir falan diyordu.
Benim kafama dökülen dezanfektanı kafamdan arındırmak için ne yapmam lazım?
Merhaba bugün arkadaşım okulda kafama (saçlarıma) dezanfektan döktü. Ve internetten araştırdığımda saçı beyazlatir falan diyordu.
"OHHH" beyniniz dezenfekte olmuş. Hayır, sorun olmaz. Ben yaşıyorum en azındanMerhaba bugün arkadaşım okulda kafama (saçlarıma) dezanfektan döktü. Ve internetten araştırdığımda saçı beyazlatir falan diyordu.
Hocam beyazlasma geçer mi yoksa kalıcı bişey miBiraz kafa yapabilir, eğer içinde IPA (izopropil alkol) varsa deride uzun sure temas sonucu beyazlaşma olur ama bunun için 10-15 dakika gerekiyor ki o zamana kadar buharlaşır.
Hiçbir şey olmaz. Ben çok elime döktüm 5 dakika falan sonra kayboluyor.Hocam beyazlasma geçer mi yoksa kalıcı bişey mi
500ml şişenin 3/1 bı döktü. Yani 500ml link bir şişenin çeyreğini döktüŞampuan ile yıkan. 1lt. dezenfektan mı döktü?
3/1 "3 bölü 1 eşittir 3" manasına gelir. Bir bölünebilen şeyin çeyreği, 1/4 yani 4'te 1 manasına gelir. İstersen bir duş alma ama abartacak bir şey yok. Bir defalığına olmuş sürekli olsada bir şey olmaz ya neyse.500ml şişenin 3/1 bı döktü. Yani 500ml link bir şişenin çeyreğini döktü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.