Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Peki benim anlamadığım niçin ülkemiz de uğraşılıyor. Hadi uğraşılıyor niçin kongrelerde bir şey denmiyor? Baştakilerinde pek taktığı yok. Olan bize oluyor. Haklısın kronik hastalıkları olanlar var. Ancak maskeden bizdede hastalıklar oluşuyor. Bu maskeler petrolden yapılıyor. Kanserojen.
Biraz diğer doktorların açıklamalarını da okumalısınız. Maske yaşlı ve kronik hastalığı olmayanlar için koronadan daha zararlı. Biz insan değil miyiz? Aylarca kullandığımız maskeler bizleri ileride kanser edecek.

İşte sorun orada sadece sen ölsen tamam dünyanın IQ seviyesi artacak ama maske takmayarak başkalarını da hasta yapıyorsun. Bir insan nasıl bu kadar bencil olur anlamıyorum.

Biraz diğer doktorların açıklamalarını da okumalısınız. Maske yaşlı ve kronik hastalığı olmayanlar için koronadan daha zararlı. Biz insan değil miyiz? Aylarca kullandığımız maskeler bizleri ileride kanser edecek. Ve hepiniz bunu görmüyorsunuz.

Sen bizim ne dediğimizi sanıyorsun bilmiyorum ama biz burada insanların özgürlüğünü tartışıyoruz. Önceki cevapları okursan onlar kısa vadede tehlikede ancak uzun vadedeki neredeyse bir senedir maske takıyoruz; bizler, bir sıkıntısı olmayanlar tehlikede.

Özür dilerim paşam siz dışarıda maskesiz şekilde rahat rahat dolaşın diye evden çıkmayacağım öyle mi?
Şimdi ikimiz de çıkamıyoruz? Kafan mı iyi?

Sağlık ve mutluluk özgürlükten daha önemlidir.

O kişi nasıl çıkacak ortaya? Eleştirisini yapan ceza yiyor. Hapis veya para cezası kilitliyorlar. Biz kendimizi nasıl idare edeceğiz? Milletvekili eser gürler ancak ona ceza kesilmez. Biz aynısını yapsak veya biri yapsa ceza yer. Nerede bu adalet?

Özelleştirildiği için demek istedin herhalde. Parayı devlet almıyor ki hiçbir şeyde. Resmen legal para kaçırma yapıyor adam. Yargıtay yatıyor zaten.
Türkiye'de gerçek anlamda özelleştirme olduğunu mu düşünüyorsun? Türkiye'de büyük çaplı bir özelleştirme olsa tek bir devlet hastanesi kalmazdı.

Vay, büyük oyunu gördün ha.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…