Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yani herkes korona Virüse yakalandın ölen ölsün yaşayan yaşasın mı diyeceğiz?

Milletvekili eser gürler ancak ona ceza kesilmez. Biz aynısını yapsak veya biri yapsa ceza yer. Nerede bu adalet?
Demirtaş şimdi hapiste. İnsan Hakları Mahkemesi kararı olmasına rağmen adam hapiste şu an. Onun hakkı değil mi? Bir sürü milletvekili var böyle.

Gittim kontrol ettim: Dutch measures against coronavirus: basic rules for everyone

Gayet de maske yasagi var Hollanda'da.

Asilamada tek amac insanlarin olmesini engellemek degil, hastaligin yayilmasini engellemek.

Asilanmamis ve sorumsuz maskesiz surusu kendi aralarinda hastaligi yaydigi surece nasil eradike edeceksin virusu?

Asilamada populasyonun buyuk oranina bunu yaymak cok onemli.Tek amac insanlarin olmemesi degil.

Kaldi ki 2 gun evde yataga mahkum etmesi dahi is gucu kaybi. Bunun kronik hasta olani var, psikolojik hastasi var vs.

Hem dayanagin yanlis, hem de dusunme seklin. Maske takmamak icin sacmaliyorsun bence.

Pandemi yönetim zihniyetinin feminen olduğu hakkında söylediklerine hiç katılmıyorum, insanları genellemekten ve aynı kefeye koymaktan vazgeçmelisin çünkü her kadın yasaklardan hoşlanmıyor. Ben de bayılmıyorum aylardır evde tıkılı kalmaya, kaç aydır sevdiğimi göremiyorum, hep fedakarlık göstermekten sıkıldım. Fedakarlık bekleyenler fedakarlık yapmıyorlar. Onun dışında haklısın.

Her yıl mutlaka hasta olan ben bu yıl virüsler sayesinde olmadım neden acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…