Kahve içmek yerine kafein kapsülü kullanmak

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar aranızda spor için değil de günlük kullanım için kafein kapsülü kullanan var mı? Sürekli çözünebilir kahve içiyorum ve artık kahveyi ayılmak için içmek istemiyorum, zevk almak için içmek istiyorum. Direkt kafein kapsülü almak ve o şekilde ayılmak istiyorum. Aranızda bu amaçla kullanan ya da spor için değil dediğim gibi genel kullanım için kafein kapsülü kullanan oldu mu? Varsa deneyimlerini yazarsa çok sevinebilirim. Marka önerisi gelirse de ayrıca mutlu olurum :)

Kafein kapsülleri içinde genelde 200mg kafein bulunuyor, oda bir kaç bardak kahveye denk geliyor. Günlük kullanımda özellikle her gün kullanacaksanız pek sağlıklı olmaz gibime geldi. Fakat odaklanmayı vs. arttırıyor. İş görüyor yani.

Kafein kapsülleri içinde genelde 200mg kafein bulunuyor, oda birkaç bardak kahveye denk geliyor. Günlük kullanımda özellikle her gün kullanacaksanız pek sağlıklı olmaz gibime geldi. Fakat odaklanmayı vs. arttırıyor. İş görüyor yani.

Hocam sabahları oldukça yoğun ve sert bir kahveyle kendime geliyorum hatta o yüzden 2 kapsül bile düşündüm. Deneyip göreceğim muhtemelen. Marka öneriniz var mıdır?

Hocam sabahları oldukça yoğun ve sert bir kahveyle kendime geliyorum hatta o yüzden 2 kapsül bile düşündüm. Deneyip göreceğim muhtemelen. Marka öneriniz var mıdır?
Hangi marka çok kalitelidir pek anlamam, ben Flava kullandım. 2 kapsül fazla bu arada, 1 yeterli olacaktır.

Hangi marka çok kalitelidir pek anlamam, ben Flava kullandım. 2 kapsül fazla bu arada, 1 yeterli olacaktır.

Bu markanın günlük vitamin setini kullanmıştım, bu aklımda kalsın teşekkür ediyorum

Kafein kapsülleri içinde genelde 200mg kafein bulunuyor, oda bir kaç bardak kahveye denk geliyor. Günlük kullanımda özellikle her gün kullanacaksanız pek sağlıklı olmaz gibime geldi. Fakat odaklanmayı vs. arttırıyor. İş görüyor yani.
200 mg fazla değil aslında.

Bunun sağlık için ciddi bir zararı var mı sadece sabahları kullanacağım bende.

200 mg fazla değil aslında.

Bunun sağlık için ciddi bir zararı var mı sadece sabahları kullanacağım bende.

Hocam herhangi bir zararı olduğu konusunda emin değilim yeterli bir araştırma yapmadım fakat granül kahve zararlarının yanında sadece kafeinden oluşan bir kapsülün zarar verebileceğini düşünmüyorum.
Evet 200mg benim bünyem için hiç fazla değil aksine çok az bir miktar oluyor. Gündelik yaşantıma devam edebilmem için 2 kapsül içiyorum sabahları. Onu bile bazen Türk kahvesiyle veya filtre kahve ile desteklemem gerekiyor :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı