Neden beden eğitimi? Spor insanı rahatlatan nadide şeylerden biridir.Teknoloji Tasarım, Müzik, Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar.
Hocam Türkçe, Edebiyat gibi insana kendi dilinin kurallarını, özelliklerini vb. Anlatan dersleri niye saçma buluyorsunuz? Ben de bu dersleri sevmiyorum ama dediğiniz "bence" saçma.Üniversitede devre teorisi. Lisede edebiyat (şimdilerde dil ve anlatım ile beraber olması daha güzel, tek seferde ikisinden de kurtulunur). İlkokulda da Türkçe.
Ben, spor yapılmasını karşı buluyorum vs demedim ki? Okul dışında kendınızde spor yapabilirsiniz, ama o ders için verilen 2 saatin yerine Matematik işlenebilir. Daha yararlı.Neden beden eğitimi? Spor insanı rahatlatan nadide şeylerden biridir.
Hocam inanın ki çoğu sınav öğrencisi evde çalışmaktan spora zaman bulamıyor, ben yararlı buluyorum, fikrinize tabii ki saygı duyarım.Ben, spor yapılmasını karşı buluyorum vs demedim ki? Okul dışında kendınızde spor yapabilirsiniz, ama o ders için verilen 2 saatin yerine Matematik işlenebilir. Daha yararlı.
Çünkü anlatmıyorlar. Edebiyatta adamların yazdığı rezalet kitaplar ezberlenirken dil ve anlatımda da metin yazılıyor, cümleler elmasına armuduna ayrılıyor, yetmiyor, kelimeler de ayrılıyor. Zincirleme ad tamlaması diye bir şeyin adını bilmem benim umurumda değil. Bana 2 örnek versen sana 10 tane örnek verip ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını anladığımı gösterebilirim. Aynısı İngilizce için de geçerli. Dolusuyla şey biliyorum ama biri gelip bunun adı ne dese bilmem.Hocam Türkçe, Edebiyat gibi insana kendi dilinin kurallarını, özelliklerini vb. Anlatan dersleri niye saçma buluyorsunuz?
Spor yapmak yerine boş boş oturulması veya mahalle maçı yapılması. Lisede ise yılın birkaç haftasında boş boş koşturur, üstüne bir kağıt parçası verip şu hareketleri yapacaksınız, sınav yapacağım derlerdi. Mum duruşu yapmam benim ne işime yarayacak? Şişman arkadaşım "düzgün" takla atamıyor diye 57 kere denetmeye gerek var mı?Neden beden eğitimi? Spor insanı rahatlatan nadide şeylerden biridir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.