Bir önceki nickim Jax Teller'dı.Samcro Men of Mayhem imzanızı gördükten sonra Samcro Prospect yaptım bende. Çok güzel diziydi. Jackie boi.
Uzun süre kullanacaksan verilebilir bence.
Bir önceki nickim Jax Teller'dı.Samcro Men of Mayhem imzanızı gördükten sonra Samcro Prospect yaptım bende. Çok güzel diziydi. Jackie boi.
Uzun süre kullanacaksan verilebilir bence.
0.5 kullanmak her yiğidin harcı değil.0.5'ini almayın, aldırtmayın. Sürekli uç kırıyor, tahminimce ağır olmasından dolayı 0.5 uçu kırıyor. 0.7'sini de öyle bir sorun yoktu herhalde. Ancak çoğu kişi renginin attığını söylüyor. Bende atmadı.
0.5 kullanmak her yiğidin harcı değil.
ben de 0.7 kullanan biriyim ama 0.5 kullananların şikayet ettiğini de duymadım.
2011 modelinin tipini hiç sevemedimFaber Castel Grip benim favorim, sağlam kalem ve çok oturaklı.
O kaleme nedendir bilmem ısınmadım, arkadaşımda vardı.Scrikss Graph X, arkadaşım kullanıyordu. Baya memnundu, çok iyi kalem.
evet rengi atmıştı sanırım.0.5'ini almayın, aldırtmayın. Sürekli uç kırıyor, tahminimce ağır olmasından dolayı 0.5 uçu kırıyor. 0.7'sini de öyle bir sorun yoktu herhalde. Ancak çoğu kişi renginin attığını söylüyor. Bende atmadı.
Elimde var.Rotring Tikky![]()
Zaten eğlencesine alıyorum malum yeni yılBir kaleme 70 80 TL vermek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Çocukken de bu kalemi sevmezdim, hala sevmiyorumBen lisede kendime 1-2 kere adamakıllı kalem almışımdır, tüm hayatım şu Faber Castell'in Tri Click kalemleriyle geçti. İki günde bir kalem kaybettiğim için babam bana kaliteli kalem almıyordu. 50TL'ye aldığı 0.5 Rotring kalemi 4 günde bozmayı becerdim. O günden bu yana Tri Click'ten başka kalem geçmedi elime. Bence dünyanın en iyi kalemi.
Peki Rapid nasıl, rahat mı?Rotring Rapid 0.5 kullanıyorum. 0.5 daha iyi bence. 0.5 ucu kalınlaşınca 0.7 gibi oluyor ancak 0.7 ucu kalınlaşınca 0.9 gibi oluyor. 0.5 olarak milli kalemlerimizden tikky ile grip 1345I kullandım ama bu graph X 0.5 bir değişik. (Az bir şey bastırarak yazıyor olabilirim ama ucun kırılmasındaki asıl etken uç kısmının uzun olması)
0.5'i bende var ve uç kırmıyorum. Ama elinizi tuttuğunuz tırtıklı yer boya atıyor. Biraz ayrı bir havası oluyor.0.5'ini almayın, aldırtmayın. Sürekli uç kırıyor, tahminimce ağır olmasından dolayı 0.5 uçu kırıyor. 0.7'sini de öyle bir sorun yoktu herhalde. Ancak çoğu kişi renginin attığını söylüyor. Bende atmadı.
2 defa 1345 aldım ama ikisi de olradan kronik çatlama sorunuyla gitti.Rotring'in her modeli olur. Bir de Faber Castel alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.