Kalem önerisi

0.5'ini almayın, aldırtmayın. Sürekli uç kırıyor, tahminimce ağır olmasından dolayı 0.5 uçu kırıyor. 0.7'sini de öyle bir sorun yoktu herhalde. Ancak çoğu kişi renginin attığını söylüyor. Bende atmadı.
0.5 kullanmak her yiğidin harcı değil. :)
Ben de 0.7 kullanan biriyim ama 0.5 kullananların şikayet ettiğini de duymadım.

0.5 kullanmak her yiğidin harcı değil. :)
ben de 0.7 kullanan biriyim ama 0.5 kullananların şikayet ettiğini de duymadım.

Rotring Rapid 0.5 kullanıyorum. 0.5 daha iyi bence. 0.5 ucu kalınlaşınca 0.7 gibi oluyor ancak 0.7 ucu kalınlaşınca 0.9 gibi oluyor. 0.5 olarak milli kalemlerimizden tikky ile grip 1345I kullandım ama bu graph X 0.5 bir değişik. (Az bir şey bastırarak yazıyor olabilirim ama ucun kırılmasındaki asıl etken uç kısmının uzun olması)

Dosya Ekleri

• 10698947100722.jpg
    10698947100722.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 48
Ben lisede kendime 1-2 kere adamakıllı kalem almışımdır, tüm hayatım şu Faber Castell'in Tri Click kalemleriyle geçti. İki günde bir kalem kaybettiğim için babam bana kaliteli kalem almıyordu. 50TL'ye aldığı 0.5 Rotring kalemi 4 günde bozmayı becerdim. O günden bu yana Tri Click'ten başka kalem geçmedi elime. Bence dünyanın en iyi kalemi Faber Castell Tri Click.

Faber Castel Grip benim favorim, sağlam kalem ve çok oturaklı.
2011 modelinin tipini hiç sevemedim :D.
Scrikss Graph X, arkadaşım kullanıyordu. Baya memnundu, çok iyi kalem.
O kaleme nedendir bilmem ısınmadım, arkadaşımda vardı.
0.5'ini almayın, aldırtmayın. Sürekli uç kırıyor, tahminimce ağır olmasından dolayı 0.5 uçu kırıyor. 0.7'sini de öyle bir sorun yoktu herhalde. Ancak çoğu kişi renginin attığını söylüyor. Bende atmadı.
evet rengi atmıştı sanırım.
Elimde var.
Bir kaleme 70 80 TL vermek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Zaten eğlencesine alıyorum malum yeni yıl :D.

Ben lisede kendime 1-2 kere adamakıllı kalem almışımdır, tüm hayatım şu Faber Castell'in Tri Click kalemleriyle geçti. İki günde bir kalem kaybettiğim için babam bana kaliteli kalem almıyordu. 50TL'ye aldığı 0.5 Rotring kalemi 4 günde bozmayı becerdim. O günden bu yana Tri Click'ten başka kalem geçmedi elime. Bence dünyanın en iyi kalemi.
Çocukken de bu kalemi sevmezdim, hala sevmiyorum :D.
Rotring Rapid 0.5 kullanıyorum. 0.5 daha iyi bence. 0.5 ucu kalınlaşınca 0.7 gibi oluyor ancak 0.7 ucu kalınlaşınca 0.9 gibi oluyor. 0.5 olarak milli kalemlerimizden tikky ile grip 1345I kullandım ama bu graph X 0.5 bir değişik. (Az bir şey bastırarak yazıyor olabilirim ama ucun kırılmasındaki asıl etken uç kısmının uzun olması)
Peki Rapid nasıl, rahat mı?

0.5'i bende var ve uç kırmıyorum. Ama elinizi tuttuğunuz tırtıklı yer boya atıyor. Biraz ayrı bir havası oluyor.

Rotring'in her modeli olur. Bir de Faber Castel alabilirsin.
2 defa 1345 aldım ama ikisi de olradan kronik çatlama sorunuyla gitti.
Heyt be o kalemle LGS'ye girmiştim :D.
O kalemlerden biri hala yaşıyor japon yapıştırıcısı ile ama daha ne kadar dayanır Allah bilir :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı