Kali Linux kurulumu nasıl yapılır?

Vipera

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar eski bir laptop var elimde (10 senelik olabilir). İçinde Windows kurulu fakat ben Kali Linux kurmak istiyorum. ISO dosyasını indiriyorum, şu an Windows'u silip Kali'yi nasıl kurarım veya aynı HDD'ye Dual boot ile hem Windows hem Kali Linux nasıl kurarım?

Pek bilgim yok ama bende hem Windows hem Ubuntu var.Ventoy ile yapabilirsin Youtube'ta videoları var.

Yada Rufus da kullanabilirsin sana kalmış.

1.USB'ne Ventoy kur. Ventoy
2. Kali ISO'sunu USB'ne at.
3. USB'den boot et.
4. Eger Windows'u algiliyorsa cogu isletim sistemi yanina kurma secenegini sana sorar, daha sonra kendisi isni gorur ve kurulum yapar. Eger yoksa Windows disk yoneticisinden Kali'yi kurman icin disk alani ayir, oraya kurulum yap.
5. Boot menusunden Kali Linux'u sec ve kullan.

Pek bilgim yok ama bende hem Windows hem Ubuntu var.Ventoy ile yapabilirsin Youtube'ta videoları var.

Yada Rufus da kullanabilirsin sana kalmış.
Yok usbde ayrıca kali linuxum var zaten laptopa kurma işlemini bilmiyorum sadece bildiğin format aslında windows değil de kali

3. USB'den boot et.
4. Eger Windows'u algiliyorsa cogu isletim sistemi yanina kurma secenegini sana sorar, daha sonra kendisi isni gorur ve kurulum yapar. Eger yoksa Windows disk yoneticisinden Kali'yi kurman icin disk alani ayir, oraya kurulum yap.
Teşekkürler dostum deneyeceğim

3. USB'den boot et.
Bu arada hangisini indirmem lazım windows için olanı mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı