Kali Linux Live Persistence Kısmında Hata Veriyor

Evet kapattım bilgisayari açtım sadece USB'nin yazdigiyla bootladim tekrar aynı ekran.
Buralar doğru mu hiç ellemedim ne yaparsam yapayım hep aynı yerde kalıyor.

Dosya Ekleri

• IMG-20200901-WA0034.jpeg
    IMG-20200901-WA0034.jpeg
    635,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20200901-WA0036.jpeg
    IMG-20200901-WA0036.jpeg
    591,6 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20200901-WA0038.jpeg
    IMG-20200901-WA0038.jpeg
    604,1 KB · Görüntüleme: 43
Buralar doğru mu hiç ellemedim ne yaparsam yapayım hep aynı yerde kalıyor.
Benim şu an kullandığım UEFI/BIOS ayarlarına çok benziyor, ben de ASUS anakart kullanıyorum.

UEFI, Legacy yazan yerlerin hepsini UEFI yapsanız daha iyi olur gibi. Zaten Windows'unuz da UEFI olarak kurulu.

Sorunun çözümü olarak ise denemediyseniz Rufus'la Kali'yi DD modunda yazdırıp deneyin.

Benim şu an kullandığım UEFI/BIOS ayarlarına çok benziyor, ben de ASUS anakart kullanıyorum.

UEFI, Legacy yazan yerlerin hepsini UEFI yapsanız daha iyi olur gibi. Zaten Windows'unuz da UEFI olarak kurulu.

Sorunun çözümü olarak ise denemediyseniz Rufus'la Kali'yi DD modunda yazdırıp deneyin.
Benim önerdiğim videoda da öyle yapılmasını öneriyor lakin hala hata alıyor. Manuel olarak persistence* modda yazdırması mı lazım acaba?
*Edit: DD modda.

UEFI, legacy yazan yerlerin hepsini UEFI yapsanız daha iyi olur gibi. Zaten Windows'unuz da UEFI olarak kurulu.

Merhaba hepsini UEFI only yaptım şimdi zaten Rufus'la DD modunda yazdırmıştım.

Başında UEFI SanDisk persistence yazanla bootlayınca sadece simsiyah ekran ve satır başında.

-

Oluyor.
Kurmak için "Live persistence" kullanmak zorunda değilsiniz. "Graphical ınstall" diye bir seçenek yok mu?

Onun için n.

Kurmak için "Live persistence" kullanmak zorunda değilsiniz. "Graphical ınstall" diye bir seçenek yok mu?

Graphical kurarken Live yazmayan ISO gerekiyor değil mi ve yine DD modunda mi yazdirmam gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı