Rufus ile imajı DD modunda yazdırmayı deneyin.Boot menüsünden USB'yi seçtiğimde biraz bekleyip Windows'u boot ediyor. Ne yapmalıyım?
Kali için Dual Boot tavsiye edilmiyor. VMware, Virtual box gibi yazılımları kullanarak VM üzeriden kullanabilirsiniz.
Şuna bakarak yapabilirsiniz:
Dual Boot yapılabilir yanlış anlaşılma oluşmasın. Ancak "Tavisye edilmez". Kali çok hafif bir yapısı olduğu için sanal makine üzerinde bile hızlı çalışır aslında. Sisteminiz nedir ve donanımdan hızlandırma açık mı? Bazıları yazılımsal hızlandırma ile kullandığı için düşük performans alıyor.Zaten Virtualbox'ta kullanıyordum ama tam performansta çalışmıyor. Kali'nin sitesinde ISO dosyasını gördüğümde olabilir diye düşündüm.
Dual Boot yapılabilir yanlış anlaşılma oluşmasın. Ancak "tavisye edilmez". Kali çok hafif bir yapısı olduğu için sanal makine üzerinde bile hızlı çalışır aslında. Sisteminiz nedir ve donanımdan hızlandırma açık mı? Bazıları yazılımsal hızlandırma ile kullandığı için düşük performans alıyor.
Rufus ile imajı DD modunda yazdırmayı deneyin.Boot menüsünden USB'yi seçtiğimde biraz bekleyip Windows'u boot ediyor. Ne yapmalıyım?
DD modunda yazdırma seçeneği "Başlat" tuşuna bastıktan sonra çıkıyor. "ISO modunda yazdır." ve "DD modunda yazdır." diye iki tane seçenek.Ne yapacağım?
Ne yapmalıyım?
Hop yaptım teşekkürler.DD modunda yazdırma seçeneği "Başlat" tuşuna bastıktan sonra çıkıyor. "ISO modunda yazdır." ve "DD modunda yazdır." diye iki tane seçenek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.