Kali Linux'da ne gibi şeyler yapabilirim?

Yasal olarak yapabileceğin programlama ve penetrasyon testleri var. Gerçi penetrasyon testlerini ne kadar yasal orası tartışılır.

Bir linux dağıtımında neler yapabliyorsanız yasal olarak onları yapabilirsiniz. Fazlasını sudnuğu yerler ise özelleştirilmiş kütüphanelerdir. Kali kendi içerisinde bazı işlemler için öncelikli ve hazır konsollarla gelir. Programları ne amaçla kullanırsınız size kalmış. Daha fazla konuşamam dinleniyoruz :D
Yasal bir şey yapamıyoruz yani bu işletim sisteminde. Günlük kullanım için Windows harici bir işletim sistemi arıyorum. Ne önerirsiniz?
Günlük kullanım yapabilirsiniz elbette.

Eğer amacın günlük kullanım amacıyla Linux da işini görür. Sonuçta o işletim sistemi de internete giriyor. Sorunun cevabını veremeyeceğim kusura bakma çünkü bugüne kadar sadece Windows ve Linux işletim sistemi kullandım. Diğerlerini bilemiyorum.

Çok başım yandı zamanında bu "illegal" işlerden dolayı. Biraz köşeye çekilmek istiyorum şahsen :D
"Ben o işlerden elimi kolumu çektim." Hocam sadece internete girersiniz Linux'da. Ayrıca Windows'u neden değiştirmek istiyorsunuz anlamadım?

Çok başım yandı zamanında bu "illegal" işlerden dolayı. Biraz köşeye çekilmek istiyorum şahsen :D
Şuan herhangi bir linux dağıtımı kullanabilirsiniz çok arzu edersenizde MacOS da kullanın ne diyim. Ayrıca burada yasa dışı bir davranışı böyle gülerek ifade etmeyini anayasamızda suça özendirme diye bir suç mevcut.

Şuan herhangi bir linux dağıtımı kullanabilirsiniz çok arzu edersenizde MacOS da kullanın ne diyim. Ayrıca burada yasa dışı bir davranışı böyle gülerek ifade etmeyini anayasamızda suça özendirme diye bir suç mevcut.
Suça mı teşkil ediyorum ben yani :D
Okuduğunuz şeyi okuduğunuzdan emin misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı