Öncelikle Linux hakkında biraz bilgi ve deneyim kazanmaya çalış, Mint gibi dağıtımlar ile. Daha sonra Kali'ye geçersin.
Hocam biraz araştırdım Linux'u ama kullanmadım sadece deneyimim yok direk Kali Linux kullansam olmaz mı?
Öncelikle Linux hakkında biraz bilgi ve deneyim kazanmaya çalış, Mint gibi dağıtımlar ile. Daha sonra Kali'ye geçersin.
Günlük kullanım için ben de pek önermiyorum. Kendisi kullandığım zamanlarda lanet bir şekilde internet sıkıntısı var idi. Çok yavaş kuruluyordu.Hocam hem o tür şeyler yapmak istiyorum bir de günlük kullanım olur mu sizce bir sıkınti.
Çok uzar işlerin.Hocam biraz araştırdım Linux'u ama kullanmadım sadece deneyimim yok direk Kali Linux kullansam olmaz mı?
Hocam biraz araştırdım Linux'u ama kullanmadım sadece deneyimim yok direk Kali Linux kullansam olmaz mı?
Günlük kullanım için ben de pek önermiyorum. Kendisi kullandığım zamanlarda lanet bir şekilde internet sıkıntısı var idi. Çok yavaş kuruluyordu.
Ben Fedora öneriyorum. Media writer indirip KDE seçin.
Çok uzar işlerin.
Sizce başlangıç olarak Linux Mint mi Ubuntu mu? Ubuntu bana daha yakın geldi.
Sizce başlangıç olarak Linux Mint mi Ubuntu mu? Ubuntu bana daha yakın geldi.
Mint daha uygun olur. Windows'a benzediği için daha kolay gelebilir.
Download Linux Mint 22.2 - Linux Mint
Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system.www.linuxmint.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.