Çözüldü Kali Linux'u silmeden Windows 10 format atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

613366

Hectopat
Makaleler
23
Her Windows formatladğımda Kali'nin dosyalarını siliyorum yanlışlıkla, bu da tekrar kurup verilerimin gitmesine neden oluyor. Nasıl kaldırmadan formatlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Her Windows formatladğımda Kali'nin dosyalarını siliyorum yanlışlıkla, bu da tekrar kurup verilerimin gitmesine neden oluyor. Nasıl kaldırmadan formatlayabilirim?

Windows kuracağın alanı sil ve NTFS formatında formatlayıp Windows olarak isimlendir. Kurulum ekranında o alanı seçip ilerle.
Kali'nin kurulu olduğu disk bölümünü formatlamıyorsunuz ama İşletim sistemine erişemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Durum böyleyse GRUB önyükleyiciyi onarmanız ya da yeniden kurmanız gerek. Windows böyle bencillikleri olan bir işletim sistemi, hep bana hep bana diyerek diğer işletim sistemleriyle dual boot seçeneğini yok sayarak kuruluyor.

Windows kuracağın alanı sil ve NTFS formatında formatlayıp Windows olarak isimlendir. Kurulum ekranında o alanı seçip ilerle.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı